![]() |
#621 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja tez nie wiem czy skorzystam z internatu...ciekawe ile trwa taka szkoła i czy po szkole nastolatek zmienia sie w młodego dorosłego
|
![]() |
#622 |
|
![]()
Ja na pewno raz wyślę nastolatka do takiej szkoły. Jeśli mi się spodoba, to częściej będę to robiła. Czasami jest tak, że nie podoba nam się jakiś dzieciak naszej rodziny, albo to bliźniaki i nie chcesz zajmować się dwoma, ale nie chcesz też ich zabijać, czy kasować. Jedno wysyłasz do szkoły z internatem i masz go z głowy na jakiś czas. A gdy będzie już dorosły, możesz go wygonić z domu.
Ale mnie zachwyciło coś innego w tym wywiadzie. Coś, czego mi bardzo w trójce brakowało, bo często korzystałam z tej funkcji w dwójce. Sortowanie rzeczy w katalogach, na podstawie dodatku, z którego pochodzą! Jak instalowałam nowy dodatek do dwójki, ZAWSZE zaczynałam od włączania filtru rzeczy z tego nowego dodatku. Oglądałam tylko te nowe rzeczy, bo mi się nie chciało szukać ich w katalogu... Wiem, w trójce każdy obiekt ma znaczek dodatku, z którego pochodzi. Ale to nie jest aż tak wygodne, jakby się mogło wydawać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
|
![]()
a mnie ciekawią jeszcze te wózki jak to bedzie wyglądać mam nadzieje ze nie sztucznie jak wsiadanie na rower albo do auta
![]()
![]() |
#624 |
|
![]()
anie1981 ja też bardzo czekałam na sortowanie rzeczy w katalogach, ale z wywiadu wynika, że katalogi będą zawierać dodatki z danego rozszerzenia, a ja bym chciała takie tematyczne katalogi, jak w dwójce, czyli np. rzeczy klasyczne wrzucone w jeden katalog, by można było łatwo dopasować łóżko, komodę i etażerki z tego samego stylu. A na to się nie zapowiada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Cóż, mi się podobają domki na drzewie. W wywiadzie było napisane, że mogą tam simy spać, więc fajnie by było jakby zaprosili kolegów na nocowanie... |
|
![]() |
![]() |
#626 |
|
![]()
W dwójce (albo może w jedynce) było właśnie to dobre i o ile pamiętam można było sobie swoje katalogi układać np. "jakiś tam salon" i poukładać tam wszystkie meble; ale kto wie, może jeszcze to dodadzą, albo to taka słodka niespodzianka dla nas będzie
![]() Mnie z kolei zastanawia na jakiej zasadzie będzie wyglądały w/w wspomnienia naszych simów, czy tak jak w dwójce, czy może jakoś inaczej - lepiej lub gorzej. Jak myślicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#628 |
|
![]()
Ehhh mogłoby TEŻ tak być, ale najfajniej byłoby jak w TS2, że mamy "normalne" wspomnienia... jeszcze brakuje mi tego co było w TS2, odnośnie figury naszego sima (pasek kondycji; gruby-chudy), w sumie może to dadzą, jakoś pasuje do Pokoleń... oni czasami nie robią takich oczywistych rzeczy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
|
![]()
Mi się akurat wspomnienia średnio podobały w wersji dwójkowej. Ja bym wolała "sama wybierać" co mój Sim ma pamiętać, a czego nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]()
Ja bym chciała, by mógł zapamiętywać więcej rzeczy i szczegółów, a nie tylko pierwszy pocałunek, dziecko itp. Paska kondycji też mi brakuje. Nigdy nie wiem w jakim stanie jest mój sim. Ciekawi mnie zawsze, czy przez normalne jedzenie sim tyje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|