|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi też raz wózek zniknął, ale przy tak licznej rodzinie trudno stwierdzić który Sim mógł tu "zawinić", jeżeli którykolwiek. Akurat dzieliłam rodzinę i wśród wyprowadzających się było dziecko "pełzające". Uznałam więc, że gra dała tamtej rodzinie ten wózek. W końcu któryś rodzić mógł włożyć to dziecko do wózka, żeby podejść do taksówki. No a potem gra dała wózek jemu, a nie oddała komuś z tych co zostali w domu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
zapisałam dzieciaka na zajęcia baletowe to wyświetliło mi się, że będzie się uczył akrobatycznych i eleganckich ruchów tańca baletowego. czy rzeczywiście będzie mogło tańczyć czy taki tylko pic na wodę?
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Będzie się uczył oczywiście w szkole co nie będzie widoczne i będzie się uczył nowych kroków np piruet. Jest ich chyba 3 ale można je tylko pokazywać innym simom ale jako dziecko jako nastolatek te kroki zapomina
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
U mnie dziewczynka nauczyła się jakiegoś przysiadu i w interakcjach towarzyskich miała później opcję "Popis", przebierała się wtedy w strój baletowy, czesała w koczek, i robiła ten przysiad. Dalej nie doszła, ale dzieckiem była chyba 10 czy 12 dni, więc może nie zdążyła.
Fajne też było, że miała pokaz w szkole - wieczorem poszła do szkoły, a jej ojciec (tylko on, bo nie licząc małego dziecka był jedyną osobą w rodzinie, w przeciwnym razie pewnie wszyscy by mieli) automatycznie miał polecenie "idź do szkoły na pokaz" czy jakoś tak. Poszedł, a potem wyszli razem i dziewczynka miała w wyposażeniu ładną złotą figurkę baletnicy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
kiedy jest wieczór panieński w domu, a pan młody mieszka już z panią młodą to wybywa z domu na czas imprezy? co z innymi domownikami ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Normalnie zostają w domu, ale ja podczas wieczoru kawalerskiego pannę młodą wysłałam na wszelkie możliwe zabiegi w SPA, tak samo zresztą zrobiłam z panem młodym podczas panieńskiego
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
U mnie jest podobnie: Spa albo idą na kursy do miasta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
haha, ja wysłałam mojego z namiotem na plażę
![]() Kurczę, przyszedł tancerz ale poszedł do łazienki tańczyć, nikt nie mógł tam wejść a ja nie wiedziałam jak go "przestawić" więc kazałam mu przestać. chyba, ze da się jakoś wznowić taniec? |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
też dobry pomysł
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|