![]() |
#621 |
Guest
|
![]()
Witam, zamierzam swojej 8 letniej córce kupić sims 3 zwierzaki na konsolę ps3. Grała już na laptopie w Sims 3 ale laptop strasznie sie grzeje, mam pytanie czy ta gra jest odpowiednia dla 8 latki? czy jak kupię Sims 3 zwierzaki to bede musial też kupić podstawowe Sims 3? czy po prostu gra bedzie chodziła? czy dodatki potrzebują wersji podstawowej? Dziekuje za odpowiedzi.
|
![]() |
|
![]() |
#622 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Mam pytanie, czy jak mam klacz (w rodzinie) i ona bardzo lubi dzikiego konia (ogier) to czy oni mogą mieć źrebięta? Moja Simka go nie zna bo gdy tylko próbuje podejść do jakiekolwiek dzikiego konia to one uciekają. I tu właśnie mam drugie pytanie, co zrobić, żeby oswoić dzikiego konia? Jak już napisałam, gdy tylko jakikolwiek Sim podchodzi do dzikiego konia to najpierw rży a później ucieka, ze zwierzętami nie mam problemu, moje konie i psy bardzo szybko się zaprzyjaźniają z dzikimi końmi. Jeśli da radę, żeby mieli źrebię to jak to zrobić? Ten koń musi iść na parcelę moich Simów do zagrody czy jak?
![]() |
![]() |
![]() |
#623 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
@olanowiak
Czytaj uważniej. @mar1712 Nie musisz kupować podstawki na konsole... Można powiedzieć że to jest oddzielna gra na PS3 Cytat:
![]() |
![]() |
#624 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
|
![]()
@up, nawet tego nie zauważyłam O.O może dlatego, że tylko raz zaadoptowałam zwierzaka od sąsiadów. mnie też wkurza to, że adoptowane zwierzaki nie mają powiązań ze swoją matką, a na dodatek nie mają ojca XD
![]() |
#626 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
|
![]()
Mam jeszcze pytanie. Można adoptować dzikiego konia, psa, lub kota? Oczywiście poz zaprzyjaźnieniu się z nim itd.
![]() |
#628 |
|
![]()
Tak, można. Po zaprzyjaźnieniu się pojawia się opcja "Przygarnij", czy coś w ten deseń.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
|
![]()
suomii możesz też adoptować bezpańskiego psa,kota lub dzikiego konia za pomocą kodu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
|
![]()
Okej dzięki ;p . W ogóle , po opiniach, które czytam Zwierzaki to chyba najlepszy dodatek.. ;]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|