![]() |
#632 |
Guest
|
![]()
Otóż, czy, gdy wskrzeszę sima wskrzeszeniomatem, czy będzie emerytem, czy malutkim dzieckiem?
Bo przynajmniej gdyby ktoś z rodziny Ćwirów zdobył wskrzeszeniomat... |
![]() |
![]() |
#633 |
Guest
|
![]()
...jest emerytem, to po wskrzeszeniu też nim będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Guest
|
![]()
ile piniędzy dodaje maszyna fałszerska??
|
![]() |
![]() |
#635 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#636 |
Guest
|
![]()
Nie dość, że może się spalić to jeszcze policja Cię może złapać, jak będziesz długo fałszował
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Guest
|
![]()
Ej mam taki problem... Gdy inni lokatorzy w akademiki zajmują sobie pokój to znikają im w szystkie rzeczy w pokoju... Dlaczego tak się dzieije?
|
![]() |
![]() |
#638 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#639 |
Guest
|
![]()
Hej, ja też mam pytanie
![]() ![]() od tego ![]() ...Wiem, że okładką, ale czy czymś jeszcze?? :w00t: Heh, odbiło mi ^^ Ale jestem ciekawa. ps. na czeskiej stronie była ta 1 okładka ![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytań:
1) Na początku (tj. w pierwszym i w połowie drugiego semestru) godzine przed zajęciami pokazywała mi się w prawym górnym rogu chmurka z informacją o tym, że za godzine są zajęcia. Teraz się nie pokazuje (ta chmurka)!! Inne (tj. gdy pokojówka posprzątała i wraca do samochodu) się pojawiają, ale ta o zajęciach nie... Wie ktoś co się mogło stać? ![]() 2) Czy gdybym doszedł do Tajnego Stowarzyszenia (albo Bractwa; nie pamiętam ![]() to będę kierował wszystkimi simami czy tylko swoim? 3) Mógłby ktoś zapodać linka, aby simy miały "normalne narządy"? ![]() 4) Czemu czasami nie chcą działać mi kody? ;( Z góry dzięki |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |