![]() |
#632 |
Guest
|
![]()
Ja zawszę zarabiam na tej scenie tak samo, a to zdarzyło się pierwszy raz!!!
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do tego cytatu to tez mi się tak zdazyło i to perę razy. |
|
![]() |
![]() |
#634 | |
Guest
|
![]()
Straszliwie szybko to piszecie, ale wszystkie wydają się być dla mnie mormalne... Oprucz:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#635 |
Guest
|
![]()
Mi raz umarł z braku rozrywki, o wszystko dbalam, oprócz trozrywki. Skulił się i pisało ŚMIERĆ GŁODOWA, ale głód miał na zielono!
|
![]() |
![]() |
#636 |
Guest
|
![]()
Nie wiem czy wam o tym pisałam..
THE SIMS GWIAZDA:zrobiłam babkę i z wielkim trudem zdobyłam 4.5 gwiazdki..więc grałam w tym filmie i ta babka tak na mnie nawszeszczała...ale patrze sie wyskakuje komunikat...i moja simka zdobyło ostatnie pół gwiazdki. Dziwne nie...?? |
![]() |
![]() |
#637 |
Reputacja: 10
|
![]()
mi ostatnoi,jak grałam,to w takiej rodzince,co zrobiłam na potrzeby fotostory(parę fotek i już),i pierszego dnia,wieczorem,teleportowały się 2 śmierći!O jednej słyszałam,ale żeby 2???I tylko zapukały,a ja miałam nadzieję,że mi ułatwią zadanie i uśmiercą tą simke,co chciałam.Szkoda,że tylko zadzwoniły one do drzwi,i szybciutko uciekły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Guest
|
![]()
Mi się zdarzyło,że urodziło mi sie dziecko i pożniej przekształtowało sie w normalne i był obrazek żeby mozna było zmieniać simy np:matka i dziecko zeby połżyło sie spać a dziecko w tym obrazku było do góry nogami i jakieś szare dziwne co?? :wacko:
|
![]() |
![]() |
#639 |
Guest
|
![]()
Ja kiedyś jeszcze w zwyklych simachgram gram zaprosiłam kilka znajomych noi kiedy ich już wyprosiłam oni nie wyszli z mojej działki tylko zostali przy końcach potem przyszło ich więcej (było simów gdzieś z 10) a ja i wypraszałam ale oni nie wychodzili spali na dworze a w dzień przchodzili do mnie jeść po kilku dniach przyszła do mojego sima policjantka i powiedziała że jak dalej będe przytrzymywać innych simów na mojej działce to bę będe musiała zapłacić grzywne w wysokości ***$ iluś tam! <_< <_< <_< dziwne co nie?
|
![]() |
![]() |
#640 |
Guest
|
![]()
Pamietam ze simka kiedys (to bylo po pozaze) zaczela panikowac
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |