![]() |
#631 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przepraszam, że zmieniam temat, chodzi mi o te nagrody jako osobistość. Niby moja simka je dostaje, ale nie ma ich w wyposażeniu, no po prostu nigdzie... Czy mogą one się gdzieś indziej znajdować czy to może błąd gry?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#632 |
|
![]()
wyposażenie rodziny
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Guest
|
![]()
Ja tak miałem,gdy jeszcze nie było Po Zmroku.Miałem około 10 poziom wynalazczości i pisało mi,że stworzyłem wehikuł czasu (czy jak to się tam nazywa) i chyba potem weszłem w tryb kupowania,wyposażenie rodziny i miałem tam z 10 wehikułów XD
|
![]() |
![]() |
#634 |
|
![]()
Duże obiekty, których się nie da przenieść uczynną rączką (w trybie życia), trafiają do wyposażenia rodziny. Ale nie tylko one. Np. Jak skasujesz regał z książkami, to dostajesz info, że książki z tego regału trafiły do wyposażenia rodziny.
EDIT: Oto kolejne foty moich ludzi. Anastazja i Jason nadal są w sobie zakochani... I to się raczej nie zmieni. ![]() Mia złowiła rybkę, gurami całujące. ![]() Poszłam na moment do rodziny Choo, przypominam, Matika i Feng. Matika jest córką Anastazji i Jasona. ![]() Dzieciaki Matiki i Fenga. Jin i Sayuri. ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 09.01.2011 - 23:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
|
![]()
To ja przedstawiam moją rodzinkę, którą założyłam żeby pograć bez kodów
![]() A więc Sasha Teggy jest 26-cio letnią dziennikarką, która wyjechała z rodzinnej wsi, do zupełnie obcego jej wielkiego miasta. ![]() Nie znała nikogo, teraz poznała jedynie swoją szefową, 4 gwiazdkową osobistość. Przez to, że Sasha się z nią zaprzyjaźniła, to zyskała 3 poziom -.- Pomimo braku pieniędzy, Sasha postanowiła zaadoptować dziecko. Jej rodzice są co do tego przeciwni, bo ona nie ma pieniędzy, ani chłopaka. Sasha jednak postawiła na swoim, i do jej domu przywędrowała mała blondynka. Nazwała ją Lucy. ![]() Kiedy opiekunka społeczna przyszła i zobaczyła mieszkanie, powiedziała, ze i tak niedługo przyjdzie odebrać Lucy, bo dziecko w takich warunkach nie będzie mieszkać. A tu zdjęcie apartamentu : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
|
![]()
wielkie P - Sasha jest taka ...
![]() - - - - - - - W tej historii młodziutka Shelli udała się do miejscowej wróżki by poznać datę najważniejszego dnia w jej życiu - jej ślubu. Wprawdzie to rodzice dziewczyny chcieli wydać ją jak najszybciej za mąż, ale trzymajmy się tej pierwszej wersji. Starsza cyganka wywróżyła jej huczne wesele z bogatym, dobrze pracującym i przystojnym blondynem. Gdy nasza bohaterka wróciła do swojego apartamentu na obrzeżach miasta, pod drzwiami spotkała kolegę z dzieciństwa. Z racji, że bardzo dawno się nie widzieli dziewczyna zaprosiła go na kawę, nie wiedząc jeszcze dlaczego u niej zawitał. Jakie było jej zaskoczenie, gdy mężczyzna przed nią uklęknął! I tak Shelli zaczęła dorosłe życie. ![]() Pobrali się, a gdy Mike zakładał jej obrączkę pomyślała: Wyjdę za bogatego, dobrze pracującego (przyszły prezydent ^^) i przystojnego ... BRUNETA?! ![]() Miała nadzieję, że taka drobna różnica nie wróży nic złego i na dowód tego los dał im córeczkę. I wszystko układało się wspaniale ... ![]() ... a przynajmniej do pewnego momentu. - - - - - - - to dziecko ma odrąbany kawałek główki -.-
![]() |
![]() |
#637 |
|
![]()
Shannon - Może dziecko znormalnieje, gdy troszkę podrośnie.
Zupełnie nie mam czasu na grę, a aż mnie roznosi jak widzę tych Waszych pięknych simów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
|
![]()
ale ja jej nie farbowałam włosów
![]() Shelli na 1 słit foci na nk wygląda jakby nos dmuchała, lub kichała właśnie ;d ale to jak ? nie widziała go z przynajmniej 10 lat, a tu nagle się pojawia i 'wyjdziesz za mnie?' 'oł jes ! myślałam, że już nigdy nie zapytasz ! ' ? ![]() Dobra, dalsza część mej jakże pięknej, cudownej i interesującej rodzinki. Sasha zaczęła spotykać się z pięknym, ciemnowłosym Dereckiem. Było im cudownie. Dereck się wprowadził, a po jakimś czasie się oświadczył. Lucy polubiła tatę, którego nigdy wcześniej nie miała, kochała się z nim bawić. Dereckowi nie przeszkadzało też to, że nagle został ojcem, i że jest z kobietą, która ma adoptowane dziecko. Pokochał małą z wzajemnością. Sasha wiedziała, że on jest starszy, ale nie sądziła, że aż tak... 3 dni przed ślubem Dereck zmarł śmiercią naturalną. Sasha zamówiła opiekunkę i wyszła do klubu. Zaczęła pić i imprezować, żeby zapomnieć o Derecku. Kupiła za dużo drinków i miała za mało pieniędzy. Po Lucy przyjechał pracownik opieki społecznej i ją zabrał. Sasha po jakimś czasie się uspokoiła i znalazła kolejną miłość swojego życia - Nie Pamiętam Jego Imienia ![]() ![]() ![]() Żyli tak w sielance, aż w końcu... Bardziej się rozpisałam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
|
![]()
Młuahahaha! Końcówka nam ta sama po głowie łaziła. A no wiesz, że po 10 latach wszystko możliwe ; ) Ale ja tej historii jeszcze nie skończyłam zauważ ; pp Się wyjaśni co i jak. A Sasha to biografię może pisać.
![]() |
![]() |
#640 |
|
![]()
no prawda, prawda
![]() edit ; a co do tej biografii... to może, może ... ![]() ![]() edit dwa, edit dwa ! ; ... aż w końcu Nie Pamiętam Jego Imienia wyznał, że ma narzeczoną. Sasha się wkurzyła i wydarła się na niego. Pokłócili się, a Saha się wyprowadziła do innego domu, żeby Nie Pamiętam Jego Imienia nie mógł jej znaleźć xD (robiła się coraz bogatsza, bo dostawała prezenty a ja je sprzedawałam ![]() ![]() ![]() ![]() Urodziła się słit córcia - Lucy. Dała jej takie same imię, jak swojej pierwszej, adoptowanej córce, bo tamtą lofciała i była ładna, a więc ma nadzieję że to przejdzie i na tą ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Połówka : 10.01.2011 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|