|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#631 |
Reputacja: 10
|
![]()
Od niedawna zaczęłam śledzić losy twojej rodziny i muszę powiedzieć, że bardzo wciągające!
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#632 |
|
![]()
jakby co to mam twoją rodzinkę u siebie (Willa Helene Tonyego Kise i Mary Lou) więc mogę podesłać... niestety nic więcej nie mam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
|
![]()
nieee. Nie nawidzę Simów, to najgrosza gra świata pod względem technicznym!!!!!
nieee. :< jestem zła.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
|
![]()
Ok, dostalam w lapki dodatek, pogralam troche, rodzina mi sie spodobala i juz trooooche nia pogralam, wiec postanowilam wam przedstawic moja rodzinke - planuje nia pograc przez dluuuuzszy czas - bez kodow i jakichkolwiek ulatwien
![]() Oto rodzina McGarden Sasha - rudowlosy chlopak, niesmialy, ciamajda, zawsze cos mu sie nie udaje - typowy pechowiec, marzy o zostaniu najlepszym kucharzem w Sunset, kocha gotowac, jest dobry i zawsze pomaga innym, urodzony z niego geniusz. Mieszka razem ze swoja przyjaciolka z dziecinstwa w malym tanim mieszkaniu, gdyz samemu ciezko byloby mu je utrzymac... ![]() ![]() Lisanna - mlodziutka dobroduszna dziewczyna, ambitna i przyjacielska, pomaga Sashy prowadzic mieszkanie, pracuje w szkole. Wesola, zabawna, z talentem do malowania obazow. ![]() ![]() Sasha czesto przesiadywal przy komputerze dorabiajac przy rozwiazywaniu "nierozwiazywalnych" zadan w internecie. ![]() Oboje czesto jedli razem przed pojsciem do pracy. ![]() Wspolne ogladania telewizji...i te zainteresowanie... ![]() Wieczorami dla rozrywki i odpoczynku przechadzali sie w weekendy po parku. ![]() No a na drugi dzien znowu do pracy... "A ten dalej spi...." - myslala Lisanna patrzac na spiacego Sashe. ![]() Rankiem kiedy dziewczyna juz byla gotowa do wyjscia Sasha dopiero co wstal i chodzil jeszcze w pidzamie ![]() ![]() Pozniej czytal wiele ksiazek o gotowaniu, by podniesc swoje umiejetnosci.. ![]() A oto osiedle, gdzie mieszkaja Sasha i Lisanna. ![]() Lisanna jadaca do pracy. ![]() Sasha myjacy zeby ![]() ![]() A potem pedem do roboty...ach ten sexi fartuszek xd ![]() No a po pracy Lisanna musi robic pranie w piwniczce mieszkaniowej... ![]() ....no a sprzet nie byl zbyt nowoczesny i strasznie halasowal. ![]() Chwile relaksu przy gazecie. ![]() No i Sasha po pracy....zdejmuje pranie zrobione przez Lisanne...taki codzienny rytual u nich ;] ![]() ![]() Lisanna na plazy moczaca sobie stopki w piekny sloneczny dzien... ![]() ...nieudane nalesniki pechowego Sashy i rozpacz xd ![]() "Doooobry miodeeek ![]() ![]() Sasha oczywiscie jako facet musial zaprosic kiedys Lisanne na kolacje...jeszcze do tego w pelnie ksiezyca. ![]() Efekt po zjedzeniu Chili con carne xd ![]() ![]() No tak....Sasha znowu mial pecha i zepsul kran... ![]() ...potem jeszcze zalal podloge.. ![]() Nawet w sklepie chcac kupic cos ladnego Lisannie....zapomnial portfela.. ![]() ...przynajmniej kotek poprawil mu humor. Sasha kochal wszystkie zwierzeta, ale nie mogl miec swojego w mieszkaniu. ![]() ![]() Lisanna cwiczyla charyzme, bo awansowala na zastepcza nauczycielke...trzeba pokazac na co ja stac. ![]() A Sasha....hmmmm.....co robi? No tak.....biedak od wielu lat wzdycha do swojej przyjaciolki Lisanny, ale nie ma dosc odwagi, by jej to wyznac... ![]() ...wkoncu jest zyciowym nieudacznikiem i pechowcem, nigdy mu sie nic nie udaje... ![]() ....nawet ciasto cytrynowe z paczki mu sie nie udalo.... ![]() ....no i jak tu Lisanna ma zobaczyc w nim faceta, jak nawet takich rzeczy nie potrafi, wszystko psuje i jest ciamajda? No nie czas teraz na zale....trzeba posprzatac....;/ ![]() Czy Sashy uda sie wyznac Lisannie, ze cos do niej czuje? Czy dziewczyna zaakceptuje jego uczucia, a moze go wysmieje? CDN Nudno wiem, ale zwyczajnie sobie gram :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
|
![]()
O, nowa rodzinka
![]() ![]() Lisanna jest śliczna! Haha jej mina po zjedzeniu Chili con carne wymiata ![]() ![]() Sasha nie może się poddawać, musi wyznać dziewczynie co czuje, a ona na pewno odwzajemni uczucie ![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
|
![]()
Ja wiem, że wyzna jej tą miłość, bo było by dziwnie. xD
Śliczna jest Lisanna i ma śmieszne imię. ![]() Sasha jest uroczy. :** Czekam na kolejny odcinek!
![]() |
#637 |
Reputacja: 12
|
![]()
Już widzę ich dzieci
![]() Biedny Sasha, niech w końcu coś mu się uda. Lisanna jest śliczna. Ona jest blondynką czy ma rózowe włosy? Bo raz są takie, a raz takie. No właśnie, dodaj jeszcze dziś jakieś zdjęcia. Prosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Reputacja: 12
|
![]()
Sashy dobrze w tym ubraniu. Pasuje do niego. Nawet ma ciekawe nazwisko. Dolaczam się do pytania Sektumsempry. Lisanna jest ładna. Sądzę , że odwzajemni jego uczucia.
Przygody Sashy mnie rozśmieszają.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 18.11.2012 - 13:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
|
![]()
Omghdjskfdueskffghjjddddd
![]() ![]() ![]() <miloscmiloscmilosc> Moja Lauren zaadoptowała niedawno takiego kotka! ![]() Jestem ciekawa co dalej, dawaj następną częśc, eyvve! |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Widzę u Ciebie kolejne imię z mangi (chyba, że po prostu jestem taką mangomaniaczką, że wszystko mi się a nią niepotrzebnie kojarzy
![]() Iness92, mam ten sam problem ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|