![]() |
#632 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#633 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#635 |
Guest
|
![]()
No hej!
Mowiliscie cos o spadaniu potrzeb na zero... Probowaliscie kod "boolprop testingCheatsenabled true" (bez ") ? Wlaczcie go w okolicy i wejdzcie potem do rodziny. Jak spadnie jakas potrzeba,to z nacisnietym klawiszem Shift wciagnijcie potrzebe na gore. Jak kilka potrzeb jest nieokey,to z nacisnietym klawiszem Shift na skrzynke pocztowa i wybierz MakeAll Happy.Zalatwione! ![]() |
![]() |
![]() |
#636 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie facet osiagnł szczyt kariery Armia i jest już emerytem.Fajna ta rodzinka.
_________________________ boja!tanczyc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Guest
|
![]()
A ja proszę o opmoc w tym dziwnym zdarzeniu. Dwa razy z rzędu trafiło mi się tak, że przypadkowo któreś z moich simów położyło niemowlę na ziemi i od tej pory żadne z nich kompletnie nie reaguje na dziecko (mimo moich usilnych prób), zatrudniłam nianie i to samo, jakby dziecka wogóle nie było. Proszę pomóżcie, bo już jedno dziecko opieka mi zabrała.
|
![]() |
![]() |
#638 |
Reputacja: 10
|
![]()
kiedyś miałam coś takiego,że moja simka poszła się kąpać ^^.
rozebrała się i wgl. wykąpała a potem przebrała się w ubranie codzienne tylko,że te ubranie codzienne nie miała na sobie to znaczy widać było samą głowę a reszta ciałka tak jak by się rozpłyneła ;D hehe.
![]() |
#639 |
Guest
|
![]()
W Dziwnowie Ofelia Zmrok poprosiła o rękę Janka Kowala. :0
|
![]() |
![]() |
#640 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A u mnie jest tak, że jak niemowlaka, który smierdzi, przynosze do tortu to simowie odkładają go na ziemie < jak już zdmuchnął świeczki > i nie chce dorosnąć. I trzeba go myć i dopiero robic mu urodziny. xD < może ktoś ma tak samo? xD > Ostatnio edytowane przez Kitten : 14.07.2008 - 21:22 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|