![]() |
#642 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
![]()
Rozumiem, że nie umiecie się doczekać ale większość z was pisze..Bezsensowne posty.. :con: :con:
Ja też nie umiem się doczekać..Simsy będę miała jutro bo obecnie wkuwam na sprawdzian z techniki..( i tak nic mi nie umie się wcisnąć do łba..a tak w ogóle to jeszcze powinnam się pouczyć z chemi, angielskiego, histy..) Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami.. ![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Guest
|
![]()
Mam Nocne Życie!!!!!!!!!!! WŁasnie SiĘ Instaluje!!1 KupiŁem W PozaŃskim Mediamarkt Za 69 ZŁ!1 Podobno Dzisuaj SĄ We Wszystkich Mediach W CaŁej Polsce!!!!!!!!!! Jak Pogram Top SiĘ Odezwe
|
![]() |
![]() |
#645 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#646 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#647 |
Guest
|
![]()
fajnie tym ktorzy sobie teraz graja w simsy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]()
Motley to możesz mi powiedzieć jak Ci działa gra ? Zacina ? Długo trwa wczytywanie gry do centrum ? Strasznie mnie zaskoczyła da aspiracja z tymi tostami..
![]() generalnie działa dobrze, w miarę szybko. Nie bardzo wiem tylko jeszcze jak to zrobić żeby w grze były widoczne makijarze, fryzury i ubrania z netu. tutaj: http://modthesims2.com/announcement....ouncementid=63 coś piszą że trzeba je w innym katalogu zpisać... u mnie wszystko jest wrzucone do download. Chyba poczekam aż inni zainstalują dodatek i napiszą jak jest u nich bo nie bardzo chcę eksperymentować. Gra się nie zacina, ale u mnie zawsze chodziła raczej płynnie. A aspiracja ze smażonym serem jest świetna, z 5 min. się z tego śmiałam ![]() No i jeszcze przy tej aspiracji pojawiają się fajne pragnienia np. "porozmawiać z kimś o smażonym serze" ![]() Ostatnio edytowane przez motley : 14.09.2005 - 16:22 |
![]() |
![]() |
#649 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
![]()
ja zaraz jadę na zakupy.. więc może wstapie do empiku i sobie je kupie.
ale nie jestem na razie happy. bo moi rodzice sa dziwni.. i mogą mi zabronić bo jest poczatek roku.. i trza sie uczyc.. eeehhhh |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|