![]() |
#642 |
Guest
|
![]()
Zależy...idź na parcele publiczną i czekaj całą noc ( i radze patrzec bo może tylko przez parcele przejśc)
|
![]() |
![]() |
#643 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze to nie krzycz.
Po drugie ten temat był wałkowany tyle razy, że aż niedobrze się robi. Po trzecie wyszukiwarka nie gryzie. Dziękuję.
![]() |
#644 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli masz Czas Wolny, to wampir zawsze jest w Sekretnej Kuchni Zuzi. Przynajmniej u mnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Reputacja: 17
|
![]()
Beep ja nie mam wampirów w Sekretnej Kuchni Zuzi. Wapmirus może tak na początek trochę kultury? co? I zgadzam się z Czekoladkowym.pl wyszukiwarka nie gryzie.
![]() |
#646 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli bardzo ci zależy na spotkaniu wampira, bo chcesz się przemienić to po prostu stój na parceli publicznej nawet przez kilka dni, aż się pojawi i poprawiaj sobie potrzeby boolpropem. Ja tak robiłam, kiedy chciałam spotkać wiedźmę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
|
![]()
Aha przypomniało mi się ! U mnie wampiry najczęściej bywały na Przedmieściach w restauracja i klubach.
![]() |
#648 |
|
![]()
A to czasem nie pisało w gazetce dołączonej do płyty...? Chociaż to w zasadzie logiczne: przedmieście (czyli dyskoteki, kluby, bary, itd.) dochodzi w NŻ, a wampiry równocześnie z tym dodatkiem. No i jak sama nazwa mówi - wampiry wychodzą po zmroku, więc bywanie w klubach i restauracjach wieczorami to nic dziwnego :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
|
![]()
Helena, ale nie tylko na przedmieściach, również w Miasteczku i Lazurowej Promenadzie.
![]() |
#650 |
|
![]()
Nikt nie jest głuchy,więc nie musisz krzyczeń.
Jeśli zależy Ci na spotkaniu wampira to otoczeniu lub parceli domowej wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true' po czym w wciśniętym klawiszem SHIFT wybierz opcję make NPC i szukaj opcji 'grand wampire'.Wampir po kilku,kilkunastu sekundach przyjdzie , zaprzyjaźnij się z nim po czym on Cię ugryzie,a jeśli po zaprzyjaźnianiu się nie będzie interakcji 'kąsa mnie' to z przytrzymanym SHIFTEM kliknij simem na wampira 'make selectable'i sama wampirem na sima wybierz 'ukąś w szyję'. Lub wpisz kod 'boolprop testingcheatsenabled true'z przytrzymanym SHIFTEM kliknij na sima i szukaj opcji 'make vampire'. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |