![]() |
#642 |
Guest
|
![]()
"Jak gwiazda zeszła na psy" odc. 10
... zobaczyła Malwinę. - Lekarze przed chwilą ją ocucili. Nie powinno się jej denerwować. A pani z rodziny? -powiedziała pielęgniarka. - Tak. Czy mogę tam wejść? - Oh, tak. Tylko poproszę nazwisko tej pani. - Ekh... Malwina R... eee... Malwina Tych. - Dobrze -pielęgniarka odeszła zapisując -ale... -Nie zdążyła. Ewelina pobiegła już do sali. Malwina utkwiła wzrok w Ewelinie, a ona, nieśmiało podeszła do niej - Malwina... to naprawdę ty? -spytała niepewnie Ewelina - Tak, a pani do kogo? - Oj, zapomniałam... Mama mówiła że mnie nie poznasz... Jestem... jestem twoją siostrą! Malwina podniosła się trochę i straciła przytomność. Co zrobi Ewelina? A. będzie wołała: "Siostro, siostro" B. Ucieknie C. Spanikuje ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Guest
|
![]()
Basienieczko A
Czy moja historia komu kolwiek oprucz Sydney sie podoba? |
![]() |
![]() |
#644 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Czarny Smok" od.4 - Dobrze, ale pod warunkiem , że... - ch , mamo znowu warunki! - Daj mi dokończyć. Pod warunkiem , że przez tydzień nie będziesz cały dzień słuchać muzyki tylko pomagać mi ww wszystkich pracach domowych. - Ale mamo! Mam prać , sprzątać , zmywać i. i... - Tak dokładnie. - No... dobrze. - Zgodziła się z kwaśną miną i poszła się przygotować. Włosy tylko ozczesała , ubrała się w czarny top krzyżujący się nad biustem, carne spodnie ze srebrnym łańcuszkiem i carną torebkę. Wsiadła do jej samochodu i dojechała na miejsce. Przez szybę już z daleka widniał napis Casting... i coś jeszcze , ale Angel nie była tym zainteresowana. Wysiadła w pośpiechu i ustawiła się w kolejce. Po czekaniu stanęła na planie zdięciowym. Fotograf kazał jej stawać w różnych pozach i na koniec zdięć dostała numerek i musiała wypełnić ankietę z numerem telefonu itp. Była zrozpaczona , że nie może posłuchać w domu swoich ulubionych piosenek. Na szczęście miała w samochodzie jedną. Puściła ją oczywiście głośno. Po pau dniach dostała telefon , że: A dostała się B nie dostała się |
|
![]() |
![]() |
#645 | |
Guest
|
![]() Cytat:
"Jak gwiazda zeszła na psy" odc. 11 Ewelina przeraziła się. Wybiegła na korytarz i krzyczała: - Siostro! Siostro! Panie doktorze, z Malwiną jest coś nie tak!!! Lekarz i dwie pielęgniarki zabrali się za reanimacje i zabrali Malwinę na intensywną terapie. Ewelina się rozpłakała. Minęła godzina. Do Eweliny podeszłą pielęgniarka: - Coś wywołało w niej duży szok, straciła pamięć! - Co? Czy można się z nią zobaczyć? - Może jutro. Dzisiaj musi odpocząć. Może ty pomożesz ustalić przyczynę tego szoku? - Sprubóje. Pielęgniarka zabrała ją do pokoju lekarskiego. - Pani Malwina dwa razy z rzędu straciła przytomność.... - Wiem. I podejrzewam dlaczego za drugim razem. Widzi pani, ona wogóle nie wiedziała o moim istnieniu, a ja jestem jej siostrą... - Dobrze. A za pierwszym razem? - Podejrzewam, że... A. "... mężczyzna który z nią siedział powinien wiedzieć" B. "... chodziło o artykuł w gazecie" C. "... wypiła za mocną kawę" |
|
![]() |
![]() |
#646 |
Guest
|
![]()
Basienieczko (
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Guest
|
![]()
A u mnie co wybieracie? Ja basieńko u ciebie B!!
|
![]() |
![]() |
#648 |
Guest
|
![]()
Sydney fajne masz Avy ale już sie nie wyświetlają... -_-
Czarna Krew Odcinek 3 Na miejcu Amanda powiedziała... - Pożałujesz tego, głupia!- - Uuu... Boje się! A co ty mi możesz zrobić?- - Zobaczysz!- - Przestań, jesteś żałosna!- krzyknęła za nią... - Głupia, mała, *****a...- powiedziała sobie pod nosem Lara i stwierdziła, że nie będzie sie nią przejmować. - Laro, gramy!- krzykną reżyser. Zaczęli kręcić, laura miała na sobie czarny obcisły kombinezon ( taki jak w MATRIX ![]() - Co ty robisz?- krzyknął - To jest krew, k***a!- - Wezwijcie pogotowie!- zawołał do wszystkich. Podeszła do niej Amanda, Laura żuciła jej mordercze spojrzenie... - Bardzo boli?- zapytała jak gdyby nic sie nie stało. - A jak sądzisz?! Po co to zrobiłaś?! Po to by mnie wywalić z planu?! Odpowiedz!!!- - Nie, to nie ja przyrzekam- - Jeszcze kłamiesz, jak ch****a! K***a, jak to boli...- - Amando, czy to ty włożyłaś ostre naboje to broni?- zapytł reżyser - Oczywiście, że to ona!- wrzasnęła Lara Wtedy Amanda... A- Powiedziała "Tak, to ja..." B- Rozpłakała sie krzycząc "Dlaczego mi nikt nie wierzy?!" C- "Czego ty chcesz, głupia szmato?!" GŁOSUJCIE SZYBKO! |
![]() |
![]() |
#649 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS wyświetlają się , niewiem co chcesz. Ten Ci się nie wyświetla? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#650 |
Guest
|
![]()
TWUJ OBECNY aV I W SYGNATURCE SIE JUŻ NIE WYŚWIETLA!
Sydy A |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|