![]() |
#641 |
Guest
|
![]()
Te wszystkie argumenty tłumaczą dlaczego nie korzystam z żadnego typu nieoficjalnych dodatków.
Jak już wspomnieli o sprzedawaniu innym graczom (pewnie za simoleony) obiekty z gry, to z pewnością będzie w grze CAST tak jak w The Sims 3, dzieliliśmy się z innymi recolorami oryginalnych obiektów z gry. |
![]() |
|
![]() |
#642 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też się tego obawiam
![]() A ja akurat jestem takim zbokiem, że genetyka jest dla mnie ważna. Już w ts2 dziedziczenie było dość dobre, a w trójce nastąpił solidny regres. Jeśli w czwórce skopią temat, to popsują grę wielu osobom :/
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Te "dodatki" są brzydkie i nie pasują do klimatu gry, zobaczymy jak będą wyglądać w nowej odsłonie. |
|
![]() |
![]() |
#645 |
Administrator
|
![]()
Brzydkie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Niby EA zabrania zbijania pieniędzy za fanowskie dodatki i ostro pojechało po TSR, ale wystarczyło że na głównej stronie przez kilka miesięcy był link przenoszący do Origin to sprawa już znikła ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#647 |
Administrator
|
![]()
Adele robi za darmo, podobnie jak mouseyblue, janita, esperesa, żadnemu z tych twórców nie można zarzucić brzydkich dodatków. Cashcraft tak, nabija na tym kasę, ale z całą pewnością jego dodatki nie są "brzydkie", co najwyraźniej Damian zarzuca wszystkim CCC.
Ostatnio edytowane przez Ilona : 01.09.2013 - 19:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Reputacja: 21
|
![]()
A poza tym, są przecież dodatki Maxis Match, które naśladują kreskówkowy styl gry i nie odstają wyglądem od oryginalnych rzeczy Maxisa, więc można je swobodnie razem łączyć i nic się nie wyróżnia :3
Zresztą jak ktoś nie chce, to nie używa dodatków, proste ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 01.09.2013 - 20:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zdarzają się brzydkie czy niedopracowane dodatki nieoficjalne, ale większość jest ładna. Na pewno ubrania, fryzury, makijaż, skórki. Osobiście kocham drobne ozdoby, które sprawiają, że dom nie wydaje się "szpitalnie, chirurgicznie czysty". Lubię tworzyć w domach takie wrażenie lekkiego nieładu. Np. W kuchni rozkładam jakieś kuchenne ozdoby, typu suszarka do naczyń, chlebek, zestaw noży, czajnik, butelka z winem czy paczka mąki
![]() Ale odbiegłam od tematu. Ja na razie przestałam czytać newsy, zdarzają się sprzeczne, a do tego wolę jednak oglądać czaty z producentami, filmiki i zdjęcia. Nie mam zdania na temat np. płatnych dodatków, niech sobie będą, o ile ludzie będą mieli też kilka darmowych stronek, bo jeśli wszystkie nagle zmienią się w TSR, to współczuję graczom. Obawiam się, że taki nurt mógłby zaszkodzić też graczom poprzednich serii, przecież nadal powstają dodatki do dwójki... Trójka też jeszcze długo po wydaniu czwórki będzie miała rzesze fanów, oraz ludzi którzy będą tworzyć dla niej CC i mody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |