Go Back   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Register FAQ Community Calendar

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07.05.2006, 14:55   #651
Pawlq
Guest

1 i 2 to jak jest już po studiach - robią impreze podyplomową
3. Rozmawiaj > Spędzaj Czas.
  Reply With Quote

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Old 07.05.2006, 15:24   #652
Lea
Guest

Quote:
Originally Posted by Pawlo
1 i 2 to jak jest już po studiach - robią impreze podyplomową
3. Rozmawiaj > Spędzaj Czas.
W zasadzie tak, ale w stroju studenckim i w birecie jest tylko ten sim, ktory te studia konczy. Chyba ze mozna zrobic kilka imprez podyplomowych rownoczesnie?
  Reply With Quote
Old 07.05.2006, 15:29   #653
Pawlq
Guest

Quote:
Originally Posted by Lea
W zasadzie tak, ale w stroju studenckim i w birecie jest tylko ten sim, ktory te studia konczy. Chyba ze mozna zrobic kilka imprez podyplomowych rownoczesnie?
U mnie są w tych strojach wszyscy zaproszeni...
  Reply With Quote
Old 07.05.2006, 18:41   #654
Lea
Guest

Quote:
Originally Posted by Pawlo
U mnie są w tych strojach wszyscy zaproszeni...
U mnie tylko dany delikwent i zaden z jego wspollokatorow. Faktycznie, zapraszam raczej tych co juz skonczyli studia albo najbizsza rodzine Moj blad
  Reply With Quote
Old 07.05.2006, 20:16   #655
*Nika*
Guest

Aha...ale te imprezy na zakonczenie studiów robi się w akademikach...?
  Reply With Quote
Old 07.05.2006, 20:19   #656
Pawlq
Guest

Możesz i w Akademiku i w Swoim własnym domku.
Po imprezie przyjerzdza taksówka i zabiera ją do otoczenia - Miłowo/Dziwnowo/Werona.
Możesz tez nie robić imprezy:
1.Odrazu po ostatnim egzaminie kliknąć na telefon i wybrać opcje "Otoczenie - Wróć tam".
2. Poczekać 72 godziny i taksówka przyjedzie po sima.

Last edited by Pawlq; 07.05.2006 at 20:24.
  Reply With Quote
Old 14.05.2006, 11:17   #657
helldaughter
Guest

Excl Problem z instalacją

Proszę, pomóżcie mi. Mam zainstalowane TS2 wersję podstawową i próbuję zainstalować Na Studiach. Jakiś czas temu miałam formatowany dysk i musiałam usunąć wszystkie gry (przed formatem Na Studiach elegancko działało). Teraz jak próbuję instalować NS to pod koniec instalki pojawia mi się komunikat, że Gra The Sims 2 jest niezainstalowana lub zainstalowana niepoprawnie i zaleca mi zainstalowanie gry od nowa...

Co mam robić?Stworzyłam sobie całkiem fajną rodzinkę i nie chciałabym jej kasować... :1smutny: ;( ;(
  Reply With Quote
Old 03.06.2006, 09:53   #658
karolcia_1995
Guest

Sad

Ja też mam 1 a raczej 2 pytanka

1) Czy wskaźnik nauki (znaczy ile sim sie nauczyl na wykladach) powinien rosnąc na czerwono bo mi jak wrocilam z wykladu zrobil siem czerwony ????

2) Jak moja siostra weszla do wewrony to pojawil siem komunikat ze werona potrzebuje szkoly wyzszej ona nacisnela ze nie chce mie tej szkoly i czy to znaczy ze juz w ogole w weronie nie bede mogla grac tzn.nie bedzie juz akademikow?????
  Reply With Quote
Old 03.06.2006, 10:38   #659
Lea
Guest

1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa..
  Reply With Quote
Old 03.06.2006, 10:45   #660
karolcia_1995
Guest

ThumbsUp

Quote:
Originally Posted by Lea
1. Tak, dopoki nie osiagnie minimalnego poziomu (tego zaznaczonego poprzeczna kreska) wskaznik rosnie na czerwono. Jak go minie wowczas bedzie zielony
2. Nie Jak zdecydujesz sie ze Weronie jest juz potrzebna szkola wyzsza klikasz na ten znaczek uczelni w lewym gornym rogu i bedziesz mogla czy sobie wybrac czy stworzyc nowa..

dzieki lea a ja juz myslalam ze zabije moja siostre .................i dzieki z tym wskaznikiem bo myslalam ze rosnie na czerwono ba mam zaleglosci
  Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules