|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
[QUOTE=rudzielec;1261535]bo Bella ma tzw. ukryte wspomnienie, którego nie widać w grze, to wspomnienie brzmi "I'm death" czyli po prostu - "umarłam" lub "jestem martwa". Jeśli je usuniemy w SimPE to będziemy mogli grac Bellą
![]() Za pomocą znanego nam kodu można przywołać takie pudełko od wymazywania wspomnień czy to wspomnienie też zostanie usunięte ??? Tylko tak jak pisałam wcześniej, przeczytałam gdzieś o tym sposobie z lampą i chciałam go sprawdzić, a że ja wskrzesiłam i wyprowadziłam Belle z Miłowa do swojego miasta, to już nie mogę tego zrobić. gdybym miał czas wolny sprawdził bym to. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
To nie pudełko. Do usunięcia tego wspomnienia musisz mieć oddzielny program do simsów. Nazywa się właśnie SimPE.
Ps. Jak coś chcesz wiedzieć to pisz do mnie na profil bo jak będziemy sobie tutaj tak gadać i nabijać posty to możemy dostać bana ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jako,że ostatnio zainteresowałam się OŻ przyszedł mi do głowy pewien pomysł.Jeśli pomnik Belli można postawić w każdej okolicy,to jest on w ozdobach do miasta,ktore czasami maja jakis opis.Może ktoś by sprawdził czy i ten pomnik ma?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@up: niestety nie ma żadnego opisu, sprawdzałam już i to zaraz po tym jak kupiłam OŻ.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Darlene,zgadzam sie z tobą pewnie tam pisze małymi literami''jeśli widziałeś ta osobę...itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No, wreszcie zainstalowałem "Czas Wolny" i sprawdziłem z tą lampą =)
Niestety... nie było tam żadnej opcji, która jakoś wiązałaby się z Bellą ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wpisałem kod, oczywiście
![]() Przecież nie czekałbym nie wiadomo ile czasu na cygankę, co do której i tak nie ma 100% pewności, że się pojawi ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|