|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
O tak... To by się ludzie powybijali jakby mogli... Trochę jest mi żal takich dzieci internetu jak Makss99, coś na styl Katary jak może to kapuje, a ja- wybaczcie kapusiów nie znoszę. Mam nadzieję, że warna nie dostanę
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Taaa.nie dość,że ten pajac się w offtopie nie pojawia,to nawet gdybym mu wygarnęła co naprawdę o nim myślę (i nie tylko o nim) to bym chyba dostała 6 banów naraz i 50 warnów.
szczerość na tym forum nie jest zbyt mile widziana,a szkoda. |
|
|
#6 |
|
Reputacja: 10
|
Co do dzieci (a sama nim jestem), to niedawno czytałam jakiś artykuł w... "Polityce" (
) i było o "internetowych chamach" ![]() I wynikło z tego, że tak naprawdę większość takich internetowych 'bachorów' to... dorośli... ![]() Tak naprawdę to od nas samych zależy jak się zachowujemy w sieci, nie od wieku. Dziękuję za uwagę xD
|
|
|
#7 |
|
Admin Emerytka
|
Ale dlaczego was tak rusza 10-letni chlopiec, bo tego juz nie rozumiem?
|
|
#8 |
|
|
Sądzę że nie dorasta intelektowi (dobrze napisałam?
) innych... ![]() A przynajmniej się domyślam
|
|
|
#9 |
|
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
Rusza nas (a przynajmniej mnie), bo kapuje i najchętniej każdemu kto powie mu prawdę dał by bana. Jak już napisałam nienawidzę kapusiów (oczywiście w błahych sprawach) to trochę wkurzające, że nawet nie wiesz za co a dostajesz warna lub bana, bo jakiś niedorośnięty dzieciak stwierdzi, że poczuł się obrażony. I wcale nie mówię tu tylko o Makssie, jest wiele takich osób, które same sobie poradzić nie potrafią (czy w realu jak ktoś im coś przykrego powie tez lecą do mamusi?). Rozumiem, że od 10 latka wiele wymagać nie można, no ale jednak ma się poczucie własnej godności, bo takim zachowaniem dobrej sławy się nie zdobędzie a jeśli chce by było o nim głośno to sorry... Chamstwo na całej linii. I cieszę się, że Chryzia powiedziała mu prawdę
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Ja szczerze mówiąc nie miałem z nim do czynienia. Ale myślę że jakbyście go zostawili w spokoju i nie nakręcali go tak to i on dałby wam spokój. Co nie zmienia faktu iż popieram koleżankę Chyzię w tym że poruszyła tę sprawę donosicielstwa (za którym tez osobiście nie przepadam) To wszystko tu to virtual (tak tak nie płaczcie, taka jest prawda) ludzie są tu wirtualni, problemy są wirtualne, sprzeczki itp. Co za tym idzie ten ogól trzeba brać z przymrożeniem oka, półżartem półserio. Pokłóciłeś się z kimś no dobra kit z nim, wisi mi to. Ktoś Cię wyzwał. Dobra niech powie swoje i niech spada. Oczywiście mowa tu o "normalnych" wyzwiskach, a nie ty s***, ch***, k**** Jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić. Przywołam się tu do mojej starej sygnatury: "Mędrzec nie mówi tego co wie, głupi nie wie co mówi." Chociaż że bardziej pasowałoby tu: "Odpuść, bądź mądrzejszy/a" Tak więc ja bym radził mądrzejszej osobie się wycofać i uszanować swoją godność.
Nie wiem, to moje zdanie możecie się z nim zgadzać albo i nie. Więcej się nie będę wypowiadał na ten temat. (chociaż nie wiem po co w ogóle się wypowiedziałem ) pozdrawiam. |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|