![]() |
#651 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak tak, ale ja kupowałam całego nowego kompa :/ a chodziło mi głównie o pojemność na dysku, procesor i ram
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#652 |
Guest
|
![]()
no i trzebabylo powiedziec,zeby Ci dali inna karte,przeciez to zaden problem,przeciez kupujac calego kompa mozesz zmienic system albo wogole go nie kupowac,pamietaj,ze w sklepach mozesz sie targowac,a jezeli kupujezs ostatni produkt albo z wystawy,to mozesz prosic o obnizke ceny
Ostatnio edytowane przez Ilona : 06.06.2010 - 23:44 |
![]() |
![]() |
#653 |
|
![]()
ehh teraz to już nic z tym nie zrobię, tylko pytanie jak zrobić aby kariera chodziła tak jak należy, bo tak na prawdę nie mogę grać w łowcę duchów bo nie mam szans ich łapać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Guest
|
![]()
napisz do pomocy technicznej,moze oni beda znali rozwiazanie,ja nie jestem Ci dalej pomoc
|
![]() |
![]() |
#655 |
|
![]()
mam podstawke, zainstaluje sims3packi (te co wymagają nowszej aktualizacji, zostawie i zainstaluje po karierze), zabiore foldery dcbackup, dbcache, installedworlds i następnie zainstaluje wp, na i kariere, a pozniej wrzuce packages tam gdzie mi pokazywalas i zainstaluje reszte sims3pack. Pomoze to???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Guest
|
![]()
jak masz katalog dcbackup,to co chcesz jeszcze raz instalowac sim3packi?
|
![]() |
![]() |
#657 |
|
![]()
usunęłam wszystko z moich dokumentów, tylko zostawiłam modsy i downloads, bo chcę od nowa zacząć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Guest
|
![]()
aha to zainstaluj do WP do latki 2.086 ,teraz instalujesz wszystkie sim3packi i dopiero potem reszte dodatkow i akcesorii
|
![]() |
![]() |
#659 |
|
![]()
instaluje sims3packi po podsatwie a najwyzej te ktore wymagaja aktualizacji to po wp i wtedy kolejne tak??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
|
![]()
ja bym po wp zainstalowala wszystkie,gdyz latka 2.086 jest ostatnia,ktora instaluje bez problemow sim3packi,od latki 2.33 juz sa problemy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|