![]() |
#651 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Mnie się wydaje, że Bjork nie zostanie dziś zabita przez mafię, bo jest jednym z podejrzanych i mogliby chcieć ją zostawić w spokoju, żebyśmy dalej kierowali na nią podejrzenia.
Może i zachowuje się podejrzanie, ale faktycznie, ta lista wygląda trochę tak jakby była Cattanim i próbowała jakoś pomóc. Chociaż nie wiem, może trzeba szukać gdzie indziej. Ale chyba warto nadal obserwować Bjork, jej zachowanie. Kurde, ta śmierć Pinkiego mi namieszała w głowie...
![]() |
#652 |
Reputacja: 10
|
![]()
tak teraz mnie moze zupelnie przypadkiem naszlo - moze muffindance? nikt jej nie typowal...
|
![]() |
![]() |
#653 |
|
![]()
Matko Boska, Bjork błagam Cię, weź Ty się uspokój, bo w mojej głowie to wygląda tak "Niewinna! Winna! Próbuje nam na siłe wpoić do głowy, że jest święta! Nie, co ja gadam, niewinna! Winna!"
![]()
#654 |
Reputacja: 14
|
![]()
Myślę, że zginie Charoniette
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
|
![]() Cytat:
![]() coz, poczekajmy do mordu mafii. trzymam za was kciuki, ale z drugiej mam nadzieję, ze ich ruch wprowadzi jakis zamet i zmusi juz do pewniejszych decyzji co do glosowania i oskarzania.
![]() |
#656 |
|
![]()
Morgana, no żesz... Już się gubię ;-; Ale może to: ojojoj, zdaję się na intuicję, więc nie jestem w mafii... Oj, to też mi nie podpasowało :/
@SPC też wolę fabułę, chociaż na chwilę, czekam na RPG na Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
|
![]()
W sumie tak. Fabuła mogła doprowadzić do zdemaskowania a muffindance broniła się przed fabułą jak diabeł przed wodą swięconą xd. Typowałam ją ale czekałam aż ktoś ją rzuci na ruszt bo bałam się że typuje bezpodstawnie.
![]() |
#658 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Morgana, Privilage i Ladron - ja Wam ufam. Nasz czwórka na pewno nie jest w mafii. Strzelmy w Charionette. Razem, solidarnie. Jeżeli się mylimy to trudno, ale Cherrie mnie nie przekonuje. Co do reszty osób nie jestem pewna. Ale niechaj dalej mnie przekonują.
Qwerty? Aleksandra? - wydajecie się spoko człowiekami. Zastanawia mnie też milczenie niektórych osób. Po co mają typować kto jest w mafii - pewnie się dobrze bawią patrząc jak sami ze sobą walczymy. O co kaman z Volturią i Apo? Kędziorek też za bardzo się nie udziela... A Lubie - wydawało mi się, że się kumplujemy. No napisz coś. |
![]() |
![]() |
#659 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#660 |
|
![]()
prosze, mowcie mi muffin.
![]() broniłam sie przed fabulam, bo ona nie pasuje do zarysu mafii. i tyle.
|
|