![]() |
#662 | |
Guest
|
![]() Cytat:
W tesko też można kupić ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#663 |
Guest
|
![]()
Ja wlasnie wrócilam z Media Marktu i mam swoje upragnione Simsy Nocne Zycie. Wlasnie sie instaluje...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]()
No i co? - Fajne (ale głupi jestem, musi być fajne)
|
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]()
Jeszcze raz proszę
![]() _______ __________________ ___________ __________________ __________________ __________________ |
![]() |
![]() |
#666 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No przydalo by sie...Zwlaszcza ze teraz bedzie coraz wiecej pytan odnosnie tego dodatku.. |
|
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]()
Byłam dziś w Galerii Centrum i the sims nightlife stoi sobie i czeka na kupienie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
![]()
AAA! Nie wytrzymam dłużej :w00t: Ja chcę mieć Nocne życie! Dlaczego do końca tygodnia mam tak długo lekcje? I dlaczego po szkole mam zajęcia dodatkowe (typu j. ang) i nie mam czasu pojechać po Simsy? Jeśli jutro będę miała mało zadanie pojadę po NŻ wieczorem
![]() ![]() Nie wiecie czy w TESCO (w Gliwicach) jest już Nocne Życie? Dzwoniłam dzisiaj po południu i powiedzieli, że jeszcze nie mają, ale może już wystawili? |
![]() |
![]() |
#670 |
Guest
|
![]()
ja juz mam !!!!!!!!! chcecie to moge troche screenow dać. dodatek *****isty, duzo nowych rzeczy i ciuchow(ale malo fryzur:/) miejscowki ciekawe, samochody moglyby być lepsze. jak ktoś zamierza kupić to ja polecam tesco bo juz naprawde od dzisiaj są i w gazetce nie sciemniają
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|