![]() |
#662 |
Guest
|
![]()
ale jak np chce zrobic kota to gdzie pisze czy to czy kotka i tak samo w sklepie?
|
![]() |
![]() |
#663 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zarówno w sklepie, jak i przy tworzeniu wybiera się się płeć przecież
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#664 |
Guest
|
![]()
tego nie wiedzialem ;p ale dzieki za all
|
![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]()
Gram 3 lata w simsy, ale na to pytanie sobie nie umiem odpowiedzieć:
czy jeśli ugryzie sima wilk, to będzie owłosiony?XD tzn. chodzi mi o to, czy będzie pokryty sierścią, wtedy kiedy zamieni się w wilkołaka (20.00- 6.00)? bo zrobiłam moją simkę wilkołaczycą, ale owłosienia nie miała. Ugryzłam NIĄ listonosza, i jeszcze jakąś simke, to oni już byli (=.=) O co w tym chodzi? Tak wiem, głupie pytanie jak but, ale ciekawość mnie zżera XD |
![]() |
![]() |
#666 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Może twoja simka miała skin z internetu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
![]()
noo, tak, miała, ale tamta którą zaatakowała też miała, i miała 'sierść'(XD)
|
![]() |
![]() |
#668 |
Guest
|
![]()
Witam, mam taki mały problem.
Moja zwierzęta nie chcą spać na dworze -.- Postawiłam psu budę a on kładzie się, po chwili pojawia się dymek z przekreślonym ogniem i wstaje. Przez to musze używać kodu, żeby przenieść go do domu, gdzie może spokojnie się wyspać. Zdarzyło mi się to zarówno na parceli gdzie pożar rzeczywiście wystąpił, jak i tam, gdzie go nie było. Dodam, że świadkiem pożaru nie był mój zwierzak [został przygarnięty o wiele później], a inny - bezpański. |
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
![]()
Pożyczałam dodatki od znajomych i instalowałam na starym komputerze, ale teraz chcę je przenieść na nowy? Jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#670 |
Reputacja: 10
|
![]()
skopiuj wszystko na pen drive i po kolei jakoś spróbuj, każdy zainstalowany dodatek, nie zapomnij przenieść folderu z moich dokumentów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|