Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.09.2008, 12:04   #661
mateusz812
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

nie wiem czy to takie dziwne ;p
te siostry w jaskini pokryku (ja mam zatoke belladony ;p) co znaly wiedzmy Katarzyna i Samanta? No i obie chciałby być wiedźmą No i załatwiłem jedną aby była magi światła i sie ucieszyła. Drugą magią ciemności i miała czerwone wspomnienie mimo tego że chciała być wiedźmą ;p czyżby nie lubiła czarnej magii? Chociaż potem chciała być mistrzynią nikczemności czy coś i rzucić zły czar
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 27.09.2008, 15:11   #662
zuzza
Guest

ja miałam no i nadal mam takie zdarzenie, ze moją simkę porwali kosmici i potem mi wróciła ale miała pryszcze na czole i na policzku
czy ktoś miał kiedys coś takiego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.09.2008, 15:32   #663
mateusz812
Guest

hahaha xD niebezpieczne zabawy kosmitów z usuwaczem pryszczów? albo ja zrobiłem simke dziecko i miała prawie wszystkie skille jako dziecko a potem uzupelnila jako nastolatek (żyła jako dziecko dzieki krowkokwiatkowi i dzieki mordach na simach z okolicy xD) a jak poszła na studia to cały pasek sie nie uzupelnial (ja tego nie widzialem ale sie uzupelnial) i trzeba bylo w ciemno grac ;p
  Odpowiedź z Cytatem
stare 27.09.2008, 19:37   #664
NekoTemari
Guest

Zrobiłam sobie rodzinkę - małżeństwo z nastoletnim synem. Wprowadziłam ich do domu i pojawił się zwykły komunikat "przyszli goście, aby powitać cię w sąsiedztwie". No to witam tych gości, wszystko ok, a tu nagle Kasandra Ćwir gwiżdże na mojego faceta! Normalnie szok! Jakby tego było mało, żona nieszczęśnika widziała i teraz cały czas policzkuje męża. Że MOrtimer wbiega i krzyczy, to chyba się wszystkim zdarzyło, ale Kasandra...?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.09.2008, 18:47   #665
arbuzuje
Guest

U mnie znikąd zmaterializował się "Wielka Stopa Wielka Stopa", nawrzeszczał na mojego prywatnego Joego Wielką Stopę, następnie zaczął grasować po całej parceli, a jak zadziałałam na niego kodem to zobaczyłam, że wypełnia czynność "Zabierz dziecko." Owym dzieckiem był duch dziewczynki, która niegdyś u mnie pomieszkiwała ;]
Czy Wielka Stopa Wielka Stopa to porywacz dzieci?

EDIT: Jezus Maria! Noc żywych trupów! Ten duch lata mi po domu i sprząta kibelki, a chodnikiem spaceruje Bella Ćwir, za nią jakiś Ideal simorośl (tak się nazywa) w ciuchach Simorośli i o dziwnym brązowym umaszczeniu ;]

Ostatnio edytowane przez arbuzuje : 30.09.2008 - 20:53
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 14:36   #666
kasiunal33
Guest

Domyślnie

AA JA specjalnie zrobilam 8 simów i ciagle pożar robiłam i ich usmiercałam.Albo wpisalam kod ,,move objects on" i wkładałm różnych przechodzacych ludzi do tego domu.A ,że zawsze sprzedawałm drzwi to nie mogli z domu wyjsc.No a jak juz było mało przechodni bo wszystkich zabilam (miałam 32 nagrobki)To zaczełam wzywac straż pożarną itd.ALe za każdym razem jak specjalnie robilam pożar to mi ten strażak gasił.No to zrobilam taką małą zagródke na podwórku i go wstawiłam i nie mógł wyjsc i jak był pozar to taka chmurka mi sie pokazywała z głową strażaka i pisało na niej ,,Halo jest pożar a ja nie moge go ugasiic" CZy cos w tym stylu.

Albo Mialam bardzo zmęczonego sima ale był tez brudny to wziełam go do prysznica ale byl tak zmęczony ze jak wyszedł to niezdążył sie ubrac i goły spadł na podłoge i spał.

A ja zatrudniłam nianie a ona dziecko na podłodze zostawiła i poszła do basenu.

Zrobilam simke i ona chciała miec dziesięc dzieci i tak jakos jej narobilam.Czekałm az dwa będą dorosłe i je wyporwadzam i znów następne 2.I tak jakos sie 10 zrobilo.Jak juz te jej dzieci powyrastały to chciała miec 20 wnucząt.No to znów to każdego jej dziecka dałam chyba po 2 dzieci.No i miała juz 20 wnucząt i platynową aspiracje A Potem patrze a ona znów ma jakies pragnienie tym razem ZORGANIZOWAC SPOTKANIE RODZINNE czyli razem musiała bym zaprosic 30 simów hehe dziwne te simsy czasem xD

Ostatnio edytowane przez Odyn : 05.10.2008 - 16:51
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 16:40   #667
niepokorna

Reputacja: 10

aż zal dupcię ściska... nie piszemy 3 postów pod rząd!!
Regulaminu nie czytałaś?! <głupia i tyle>

Moje dziwne zdarzenie...
Może nie to co dziwne,ale interesujące. Zrobiłam parkę w miłowie. Każdy chciała poznać kogoś nowego, to boolpropem zaprosiłam wszystkich sąsiadów. Jak się zaczęli nawzajem witać (Kasandra z Darkiem bądź Dina z Mortim) to wybuchła bitwa
Bo jak wiadomo, Simy nie lubią zdrady x3
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2008, 18:08   #668
Ritty
Guest

Miałam w Dziwnowie rodzinę Ćwir. Bella i Joe mieli dziewczynkę i Bella po raz drugi zaszła w ciążę. Nie miała jeszcze wtedy brzuszka, ale była b.głodna, zmęczona, a na dodatek ciągle łaziła do córki, nie mogłam jej kazać czegoś zjeść ;/ W obawie, że mi zginie wpisałam move_objects i skasowałam ją, ale problem w tym, że gry nie zapisałam... Kiedy weszłam drugi raz do tej rodziny, Bella niby była w ciąży, ale brzuch jej nie rósł i nie było opcji starania się o dziecko o_o Pierwsze dziecko dorosło, drugie (adoptowane) też, a Bella nadal nie chciała rodzić! Wyprowadziłam całą rodzinę (prócz jednego dzieciaka) i po wprowadzeniu Bella była w zaawansowanej ciąży i zaraz urodziła dziewczynkę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.10.2008, 21:13   #669
Analisse
Guest

Ja kiedyś stworzyłam sobie pare homoseksualną, facet z facetem. Często robili bara-bara, no i pewnego dnia sim miał objawy ciąży, zaczął rosnąć mu brzuch (nie porwali go kosmici), zaszedł w ciąże urodził dziecko (zwykłe, nie kosmite), no i w drzewie genealogicznym czy jak to się zwie, było że on i ten drugi sim są rodzicami dziecka.
Jakiś taki błąd w grze
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.12.2008, 17:39   #670
patkasims2

Reputacja: 10

umie simka urodziła bliżniaczki(bez kodu!).noi wszystko w porządku,ale do czasu.niemowlęta ,wiadomo nie różnię się.Mają urodzinki na małe dziecko ,zdmuchnęly świeczki dorosły patrze ,a każda inna!włosy jedna ma te
najdłuższe,druga łysa!a ubrania to wogule!potem zrobiłam je takie same

zawsze jak sie waldemar dziwak wyprowadza to ci bracia z nim ale niedosc ze wszyscy razem to potem majo tyle kasy co ma normalny sim ktory sie wyprowadził

Ostatnio edytowane przez patkasims2 : 26.12.2008 - 12:51
patkasims2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania