![]() |
#672 |
Guest
|
![]()
hmm.. a moze byscie sami najpierw obadali ta gre - ci co maja.. chyba najprzyjemniej samemu odkrywac.
poza tym. ledwo wczoraj sie pojawilo w sklepach. jak zrobimy dzis nowy dzial to 80% postow bedzie "ja juz chce miec NZ!!!!!!!!!!!!" czytli bedzie to samo co tu od wczoraj tylko, ze na wieksza skale. |
![]() |
![]() |
#673 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Coz, mi mama kupila dzisiaj w Empiku i jak przyszlam z budy to to sliczne fioletowe pudeleczko z 2 plytami, instrukcja i jakas reklama ![]() ![]() Tym, co jeszcze nie posiadaja NŻ zycze szybkiego zakupu i zeby juz se mogli pograc, a posiadajacym juz Nocne Życie zycze udanej zabawy ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Guest
|
![]()
w gliwicach w tesco jeszcze nie ma
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Guest
|
![]()
Troche dziwne, aby sprzedawali rzeczone Simy przed officjalną premierką, w każdym razie, jest tu ktoś z Radomia, kto wie, czy można tu kupić tę grę?? Jak tak, to niech napsisze
![]() Może by ktoś opisał swoje pierwsze wrażenia, czy gra fajna, czy nie (choć to nie za bardzo prawdopodobne), ok ?? ![]() Podro, Harry aka Potter Harry ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#677 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
![]()
ja juz nie moge zaraz wybuchnę.....
![]() juz sie doczekac nie moge kiedy se poklikam w simy.... ![]() ![]() ![]() TYLKO ZE MAM K.GRAFICZNĄ ZRYPANĄ( MAM ZLE STEROWNIKI I SIE BOJE PRZY KOMPIE GRZEBAĆ) i mi sie domy nie wyświetlają i ludzie ;( ;( |
![]() |
![]() |
#679 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#680 |
Guest