![]() |
#671 | |
Guest
|
![]() Cytat:
-Bla,bla,bla? -Bla,bla,bla! Te znaki sa chyba zbędne ale chciałam jakoś pokazać ton ich głosu.Taki maja ton... I jeszcze jedno.Mój frankeishtain w ts1 też malował na sztalugach:/ on poprostu ją niszczy rysując jakies głupkowate i dziecinne obrazy... |
|
![]() |
|
![]() |
#672 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#673 |
Guest
|
![]()
Wow, 68 stron mam za sobą
![]() ![]() No, a ja chciałam powiedzieć coś raczej zwykłego: Mój sim zrobił koktajl, chociaż miałam tylko TSZwierzaki. No i przyszli goście, trzymałam napuj na balangę i zanim się spostrzegłam, jakać babka wypiła mi napuj! Następnym razem niech się zapyta ![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Guest
|
![]()
REALY! Normalnie miałam sobie takiego sima, simke i adoptowanego dzieciaka. Jakież było moje zdziwienie gdy pewnego dnia dałam temu simowi polecenie by patrzał przez lunete. W pewnym momencie patrze a tu ten dzieciak zaczął coś sie drzeć a nad jego głową unosił sie dymek przedstawiający latający talerz a dorosłego sima obkrążyły zielone kółeczka. Niezła historyjka nie?
Miałam jeszcze wpadke jak mój sim stał na wodzie lub stał w łóżku. Normalne stał awokół niego łóżko. |
![]() |
![]() |
#675 |
Guest
|
![]()
bo za długo i za często patrzał przez lunete. HiHIhiihiihhihhihhi
|
![]() |
![]() |
#676 |
Guest
|
![]()
mi ostatnio zdarzylo sie cos takiego: sprzątaczka chciala wejsc do pokoju, a sim jednoczesnie chcial z niego wyjsc. wiec stali se tak w progu i stali, az w koncu moj sim UMARL!!!!! a sprzataczka dalej tak stala przed nagrobkiem. przyczyną smierci najprawdopodobniej byl glod.
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Guest
|
![]()
A ja mialam taka dziwna sytuacje(w Sims Wakacje):
Zrobilam sobie pare.Calowali sie i przy rózowym serduszku(nie czerwonym) chlopak zapytal czy chce miec dziecko.Jak kliknelam <nie> i nagle pojawila sie kolyska.Patrze do srodka a tu tylko posciel!Zadnego dzxiecka.Sprzedalam kolyske.Pojechalam na wakacje i zrobilo im sie czerwone serdusko.Zawiesil mi sie komp.I go zresetowalam.Wlaczam Simsy i mi to wszystko zaapisalo! |
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
![]()
jak kazalem mojemu simowi sie teges z innym facetem(on tez byl facetem) to zrobili dziecko SERIO dziwne hmmmm.....
|
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
![]()
U mnie kiedys Sim stał na basenie i nad czymś tak dumał.A jalepsze jest, jak się spije Sima-wtedy coś do siebie mamrocze i w ogóle...
|
![]() |
![]() |
#680 |
Guest
|
![]()
Specjalnie to u mnie się nic takiego nie dzieje.Niekiedy mi simy pływały po domu,ale to norma jest.Też raz spiłam sima.Ponczem.Ciągle całował żonę i flirtował z nią.Urodziło mu się dziecko i ciągle się nim zajmował!Kobieta nic nie musiała robić.Czego to facet nie zrobi pod wpływem alkocholu...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|