![]() |
#672 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam to samo. Na szczęście, na zapisie, w którym gram najczęściej, posiadam tylko jednego konia, więc zbytnio mi to nie przeszkadza... Co nie zmienia faktu, że ciężko patrzeć na konia, który galopuje w ten sposób. Mam nadzieję, że po instalacji nowego dodatku to się zmieni (wątpię, żeby przed wydaniem Showtime opracowali nową łatkę, ale kto wie...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
|
![]()
Przypominam, że przed Showtime będą jeszcze akcesoria, może ich łata coś da...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
|
![]()
Rosemarie chyba nie ma takiego kodu ale jest kod na adopcję jednorożca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
|
![]()
kuźde, mnie też wkurza, jak te konie galopują >.< aż się odechciewa grać... mam nadzieję, że w następnej łatce to naprawią...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
|
![]()
Mam stłumienie okazji, nie podejmuję żadnych wyzwań.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Guest
|
![]()
hej a ma ktoś z was problem z dziećmi w TSZ ?? jak tylko dzieciak mi pojedzie na wycieczkę szkolną to od razu niestety coś sie blokuję i zawsze jak jest w szkole to wyświetla się ze jest na wycieczce. to dla mnie duzy błąd bo nie mogę w tedy dostawać wyzwań ani chodzić na zajęcia pozalekcyjne. A tak w ogóle to w nowym mieście jak sie zaczyna grać rodziną to zawsze dziecko nie ma wyzwań ani jednego. jak dorośnie tez, w innych miastach mi się udaje... az mi sie nie chce grać bo lubię tak grać aby sim wszystko zdobywał ( nagrody)
|
![]() |
![]() |
#679 |
|
![]()
Wie ktoś może gdzie znaleźć krokodyla?
Do mojego Sima przed chwilą zadzwonił jakiś doktor i coś tam było napisane, że jego krokodl zdechł i czy mój sim mógłby mu znaleźć drugiego. Zgodziłam się na to ale nie mam pojęcie gdzie można znaleźć krokodyla. Pomożecie?
![]() |
![]() |
#680 |
Reputacja: 11
|
![]()
Krokodyla znajdziesz w zbiorniku wodnym w Egipcie albo używając rozsiewacza w buydebugu.
Agnieszka86 na wycieczkę jedzie się automatycznie, chyba że odrzucisz kominikat o pozwoleniu na nią, który pojawia się dzień przed planowaną wycieczką. W komunikacie pisze ze dziecko zostaje zwolnione ze wszystkich zajęć poza lekcyjnych w czasie wycieczki a więc po prostu nie wyrażaj na nią zgody gdy wyskoczy takie okienko, to wtedy dziecko będzie miało normalny dzień w szkole a potem zajęcia pozalekcyjne. Ostatnio edytowane przez Chloé : 06.01.2012 - 18:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|