|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Pewnie pokłócą się , a potem pogodzą. Biedny. Ciągle te wypadki i wpadki.
A niech wychowa dobrze córkę. Będzie ladna z tego co widze. Aż chce się grać kosmitami. Ja nawet dobrze nie pograłam i tylko oglądam foty , ale to nieważne. Napisałam już za dużo.
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Eyvee ty i twoje simy zadziwiacie mnie coraz bardziej
![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 23
|
![]()
Oajjajaj, jaka śliczna mała.
![]() Chce już ją jako dorosłą, albo chociaż nastolatkę. Pierwsze co przyszło mi na myśl to to, zę Sasha nie będzie chciał małej i Lisanna się nią zaopiekuje, ale ty chyba nie robisz patologii w simsach? ![]() ![]() Więcej kosmitów, plz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak zwykle u ciebie kolejna urocza rodzinka, Sasza jest rozbrajający z tym swoim pechem, jak oglądam zdjęcia to się cały czas uśmiecham takie to ujmujące. Bardzo wszystkim zazdroszczę nowego dodatku ( ja będę miała niestety dopiero po wypłacie w grudniu ) i tylu świetnych nowych sytuacji.
Małe ufiątko jest słodkie jak cukierek, ciekawe jak będzie wyglądało gdy urośnie. ![]() Może można płodnością od kosmitów sterować i Lisana mogłaby urodzić chłopca a jak dorosną ich zeswatać hi hi ale głupoty piszę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja lubiłam grać kosmitami, jedyne akceptowane przeze mnie w dwójce stwory. Kiedyś założyłam sporą rodzinkę Jaśkowi, miał czwórkę dzieci i wszystkie zielone
![]() ![]() Zawsze można dodać kosmitę Nraasem, jak ja, ale dorosłego. Potem zapylić babeczkę również Nraasem i ciąża gotowa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Faceci w ciązy...Obrzydliwe! Jak grałam w Dziwnowie w simsach 2 to mordowałam te dzieci. Buahahahahah! xD
Mam pytanie. Planowałaś to Sashiątko? ![]() Następny pewnie będzie śmieszny. ![]() - Człowieku! Co to sobie wyobrażasz?! Kosmitów mi rodzisz?! xD Czekam na next. ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
@up. mordowałaś?? ale to przecież takie nieludzkie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ojezu, tego bym się nie spodziewała
![]() Ciekawe, jak sobie teraz poradzą ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Nie planowalam Ufo...no ale...jak jest to jest i powiem wam nie narzekam ;d jest calkiem ciekawie i wkoncu cos innego od zwyklych simowych dni ^^
Rodzina McGarden ciag dalszy Sasha wkoncu wrocil ze "spaceru" i zmeczony od razu usiadl...dalej przerastal go fakt, ze urodzil UFO, to jeszcze nie wie co z nim zrobic...i jeszcze jak powiedziec Lisannie. ![]() Chloapk nawet niezauwazyl, ze Lisanna byla juz w domu i widziala mala niespodzianke w lazience.....Sasha nie wiedzial co powiedziec, ale wkoncu wyjawil jej cala prawde... ![]() Ku zdumieniu Sashy Lisanna nie byla przerazona, zdziwiona czy czula wstret.....powiedziala nawet chlopakowi, ze nie ma sie martwic, wychowia malenstwo i jakos dadza radde. Wkoncu to nie jest jedyny przypadek w miescie jak sie okazalo. ![]() Sasha nie byl pewien slow Lisanny, ale gdy zobaczyl wystrojony juz pokoik dla malej, zrozumial, ze Lisanna nie zartowala i wczula sie bardzo w role opiekunki ![]() ![]() ![]() Po polozeniu malej spac oboje jeszcze dyskutowali dlugo nad wychowaniem malego dziecka z innej planety. Na szczescie Lisanna byla bardzo przekonujaca i uspokoila Sashe, by ten sie nie zamartwial. ![]() ![]() Nawet nie wiedzieli czemu, ale....cos przyciaglo ich do siebie po rozmowie o Bubu - tak nazwali dziewczynke UFO. Moze to dzieki niej?.... ![]() ![]() A oto spiaca Bubu ;D ![]() Sasha i Bubu ![]() ![]() ![]() Trzeba tez Bubu nauczyc chodzic, co nie bylo latwe. ![]() ![]() Nauka mowienia.....nie wiem jak wy, ale mi sie Bubu strasznie slodziachna wydaje *^.^* ![]() ![]() Zabawa w "zaatakuj pazurem" - minki slodzkie strzela UFcia ![]() ![]() No a Lisanna bawila sie z dynia ^^ ![]() ...i psula prysznice xD ![]() No i nadeszla zima ;D ![]() ![]() ![]() ![]() No a jak zima..... ![]() ....to i czas na calusy :3 ![]() CDN ;D Ostatnio edytowane przez eyvee : 21.11.2012 - 20:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|