![]() |
#672 |
Reputacja: 25
|
![]()
Forum coraz bardziej upada, jest coraz mniej userów i postów na dzień?
Racja! Pousuwajmy parę! Archiwum to naprawdę świetny pomysł i jestem bardzo za jego utworzeniem w działach zdjęciowo-twórczościowych, "Gdzie mogę to znaleźć" i w działach z problemami z grą, ale usuwaniu czegokolwiek jestem przeciwny. Mogę pomóc szukać wątków do przeniesienia jak coś ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ale Pinki zauważ. Masz archiwum i chciałbyś obejrzeć czyjeś domy. Wchodzisz do 10 tematów, a tam zdjęcia wygasły
![]() Więc moje zdanie jest takie, aby tematy ze zdjęciami przenieść do archiwum, a tematy bez zdjęć usunąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
|
![]()
Mogę się założyć, że łącznie to będzie jakieś 1000 postów. Zresztą, tak jak ktoś już wspomniał, to ma wartość historyczną i sentymentalną. Porządkowanie nie równa się wyrzucaniu wszystkiego, co na pierwszy rzut oka może wydawać się bezużyteczne, bo w takich wątkach, mimo że bez zdjęć, są na przykład komentarze, do których autor domu/Sima/FS chętnie by wrócił, albo dyskusje pomiędzy osobami, które na forum były ostatnio X lat temu, a swego czasu były "forumowymi gwiazdami". To tak, jakbyś teraz pousuwał posty Jakuba. Przecież za 10 lat one będą warte majątek
![]() e: Można w nazwie wątku dodać prefiks typu [BRAK ZDJĘĆ] czy coś ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 27.01.2015 - 16:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Reputacja: 41
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#676 |
|
![]()
Imo najlepiej będzie dodać archiwa jako poddziały działów (poddziały działów, masło maślane, cofamy do tyłu, okres czasu (y)).
Czyli: dział Problemy z grą TS2 poddział Archiwum - Problemy z grą TS2 dział Gdzie mogę to znaleźć TS3 poddział Archiwum - Gdzie mogę to znaleźć TS3 dział Domy TS1 poddział Archiwum - Domy TS1 i tak wszędzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
nie rozumiem jaką "wartość sentymentalną i historyczną" mają posty BEZ ZDJĘĆ (co paluszki cały czas podkreśla, chodzi mu o tematy bez zdjęć)
czytaj tematy w których linki do zdjęć DAWNO wygasły.
![]() |
#678 |
|
![]()
Taką, że te zdjęcia kiedyś tam były, więc komentarze tam też są, a w komentarzach można znaleźć opinie o domach czy czymś tam albo właśnie rozmowy między różnymi osobami, które kiedyś bywały na FTS dość często, a potem zniknęły bez śladu, co też podkreśliłem.
Poza tym, jeśli mamy wyrzucać przestarzałe rzeczy do kosza, to jaki jest sens dalszego ciągnięcia forum? Stańmy się grupą na Fejsie ![]() A gdyby administracja od zawsze wywalała co 2 temat, to teraz pewnie nie moglibyśmy się pochwalić milionem postów i największą bazą informacji o Dwójce w Necie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 74
|
![]()
za moderowania usuwałam tematy z "Gdzie mogę to znaleźć" (sims1) gdzie wszystkie linki były już padnięte na amen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
|
![]()
To akurat jest spoko, bo w Gdzie mogę to znaleźć wątki ograniczają się do schematu: pytanie - odpowiedź z dwoma linkami - odpowiedź z jednym linkiem - koniec dyskusji. I to faktycznie jest bezużyteczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|