![]() |
#681 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Albo użyć boolProp'a
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Guest
|
![]()
Na MTS2 jest taki specjalny obraz dzieki ktoremu mozemy zamienic sima w wampira, simorosl itp
|
![]() |
![]() |
#683 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Mojemu Simowi-DOROSŁEMU nagle zmieniła się aspiracja-z chęci tworzenia rodziny na pogoń za dorosłością!! prawdopodobnie dlatego,że używał Hełmu Mądrości z niepełną aspracją złotą;/ sądziłam,że nic się nie stanie.. Nie wiem co mam teraz zrobić,bo nie moge korzystać z nagród aspiracji teraz,a potrzebuje go odmłodzić. Jeśli ktokolwiek wie jak to odwrócić,prosze pomóżcie!
Zależy mi na tym bardzo. Próbowałam go przeprogramować, stało się jeszcze gorzej,bo jego aspiracja zmieniła się na-chęć zjedzenia tosta.. Jestem przerażona i prosze jeszcze raz-pomocy!! |
![]() |
![]() |
#684 | |
Guest
|
![]()
Nie wiem, kto wymyślił asprację jedzenia sera... Po prostu musisz z aspiracją platynową użyć tej Kuli NowyTySenso
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#685 |
Guest
|
![]()
Próbowałam użyć tej kuli[mając całą aspiracją taką biała],ale właśnie zaczął lecieć z niej dym czerwony jak Sim miał w nim głowę i gdy wyszedł zmieniła się aspiracja-ten znaczek[który normalnie jest albo romansowanie,tworzenie rodziny lub coś tam z wiedzą,]na znaczek w kształcie tosta.
Wyszłam wtedy z gry i nie zapisałam,więc dalej mam pogoń za dorosłością;/ |
![]() |
![]() |
#686 |
Reputacja: 11
|
![]()
Szkoda ze wyszłaś. Mogłaś naten czas sprobować jeszcze raz z kulą senso skoro przedtem było błędnie pogoń za dorosłością, a aspiracja zyciowa przyjęła realny kształt. Może akurat by się udało??
Chociaż z drugiej strony też raz zdażyła się taka dziwna sytuacja z dopalaczem - zaniżał paski potrzeb mimo że aspiracja była platynowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbuj z kulą, dopóki nie uzyskasz zamierzonej aspiracji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#688 | |
|
![]() Cytat:
Używasz takich programów? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Guest
|
![]()
Simsy mam orginalne. Właśnie wczoraj postanowiłam spróbować tego kodu boolprop ;p. ale próbowałam na innej rodzinie.
Może faktycznie to przez to. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi ![]() Będe próbować. Przeprogramowałam go ponownie na apetyt na ser, następnie spełniłam jego marzenie o zjedzeniu tosta z serem,żeby miał całą aspirację,a następnie przeprogramowałam go ponownie i wtedy już mogłam wybrać jego cel. [to tak dla wszystkoch,którzy będą mieli podobny problem ![]() Dziękuję wszystkim jeszcze raz;] Ostatnio edytowane przez zelkam : 17.10.2009 - 11:43 |
![]() |
![]() |
#690 |
|
![]()
Tu nie chodzi o samą grę, tylko dodatki z internetu (sukienki, bla bla bla)
Sim Pe jest legalny ![]() Tak na przyszłość, jeśli już wiedziałaś to dla innych ^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |