![]() |
#681 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
2. Nie pamiętam, ale chyba 5. 3. Możesz mieć rodzin tyle ile chcesz w jednym mieście. Simy ponoć umieją wprowadzać się same ze skrzynki rodzin, tak gdzieś czytałem, ale nie wiem. U mnie w okolicy pojawiła się rodzina Barkley, ale nie wiem, czy ona już była czy nie bo wcześniej jej nie widziałem, ale może to tylko przeoczenie. Brzós - to zdjęcie ze skałami robiłem przy starej nieczynnej kopalni, ona jest gdzieś niedaleko domu Ćwirów. Szkoda tylko, że nie można z nią wejść w żadne interakcje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Jeśli już zmienisz jeden kwadracik, to użyj zakraplacza i połóż takie kwadraciki na całej podłodze. Możesz też od razu stosować zmiany koloru na całej podłodze, zaznaczając opcję "zmień wszystkie podobne płytki", która jest pod opcją "zmień jedną płytkę" i które to opcje są bardzo widoczne w panelu trybu budowania. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#683 |
|
![]()
Irbis w ja to robiłem w Sunset Valley to widocznie w Riverwiev też jest. Ale w SV nie zauważyłem oczu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Guest
|
![]()
A ja mam prosze państwa takie pytanko - gdzie dokładnie znajduje się folder z zapisaną grą bo chce zrobić sobie kopie na wypadek jakiegoś wypadku
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
|
![]()
C=>Moje dokumenty=>Electronic Arts=>The Sims 3=>Saves
Też co jakiś czas robię kopie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Guest
|
![]()
Będąc majsterkowiczem co jakiś czas dostaję zadanie naprawy laptopa komuś:
"WEŹ LAPTOP I TAŚMĘ KLEJĄCĄ I SPRAWDŹ CZY UDA SIĘ GO NAPRAWIĆ" Po naprawie nie mogę go oddać simowi, który zlecił zadanie (mając naprawiony laptop w ekwipunku). Pytanie: SKĄD WZIĄĆ TAŚMĘ KLEJĄCĄ? :/ |
![]() |
![]() |
#687 |
Guest
|
![]()
mam pytanie, czemu nie mogę kupić książek, które napisała moja simka? są tylko w bibliotece, a chcę je kupić bo mam za zadanie oddać trzy książki do ratusza a nie mam zielonego pojęcia jak je zdobyć !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
|
![]()
Nie umiem kupić książki O.o W ogóle nie umiem się uczyć. Wiem że książki można w księgarni kupić ale jak ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Guest
|
![]()
Klikasz na księgarni i dajesz "kupuj książki" <lol2>
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Guest
|
![]()
1. Czy gra mi pojdzie?
system: microsoft windows xp home editon wersja 2002 dodatek service pack 3 komputer: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.40ghz 2.40 ghz 1,25 gb ram 2. Czy można mieć kilka rodzin czy tylko jedną w danej okolicy? 3. O co chodzi w budowie domu są jakieś nowości? noto zadałem 3 pytania i czekam na odpowiedzi soorry za błędy ale klawka szfankuje |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|