![]() |
#681 | |||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Dajcie mi uprawnienia na 1 dzień, a ogarnę Zdjęcia TS2 i Zdjęcia TS3. Od ręki. Nie zrozumcie mnie źle - po prostu próbuję zrozumieć, dlaczego userzy wychodzą z inicjatywą i chcą wyręczyć administrację w jej podstawowych imo obowiązkach. I niespecjalnie wzrusza mnie fakt, że do przeglądnięcia jest 27 czy nawet 50 stron działów i po 50 tematów na każdej. Skoro JA sobie z czymś takim radziłam, to każdy admin tez sobie poradzi. Wystarczy znaleźć czas. Cytat:
![]() Cytat:
Działy archiwalne - przy takiej liczbie aktywnych tematów jak obecnie - spowodują tylko większe wizualne spustoszenie. Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#682 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
Usuwania postów nie będzie, a przynajmniej będę postulować o to, by nie usuwano. Archiw też bym nie zakładał raczej, przynajmniej w "ooo... muszę to mieć". Zamiast tego temat z odnośnikami byłby wystarczający. Ostatnio edytowane przez Caesum : 27.01.2015 - 16:58 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
To ja powiem OD SIEBIE.
Porządek ze zdjęciami miałam zrobić po sesji, która mnie już psychicznie wykańcza -_- Zresztą komuś już coś o tym wspominałam.. Nieważne. Któraś z nas porządek z tym zrobi ![]() Co do tematów bez zdjęć (domy, simy, whateva) nie usuwałabym ich. Choćby dla komentarzy, wśród których można znaleźć perełki z ciekawymi poradami ![]() A jeśli ktoś chce takie tematy wyszukać, to jego wola, nikogo nie zmuszamy ani o to nie prosimy, ale wdzięczność zachowamy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#684 |
Reputacja: 41
|
![]()
To dajcie mi trochę czasu, ponieważ dużo tego jest. Linki przyślę w wordzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
a moze obok tematu, w którym problem został rozwiazany dawałoby sie emotikonke jakąś szczególną? albo po prostu dopisek [rozwiązany]
![]() ale to chyba już ktos wspominał wyzej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Reputacja: 41
|
![]()
Chyba jednak zakończę na tym czyszczenie. Przegrzebałem 3 strony i to jest tak żmudne, że lepiej to robić od razu niż kopiować link i coś zrobić z tematem.
Ile zrobiłem tyle zrobiłem. 103 linki domów wysyłam w wordzie do któregoś z aktywnych adminów. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#687 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Okej, wielkie dzięki za pomoc. Zajmiemy się resztą.
![]() Rainbow - Takie [dopiski] też są niezłe, ale wydaje mi się, że w przypadku downloadu temat z opisanymi przedmiotami, jakie zostały znalezione byłby lepszy przy szybkim przeszukiwaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Reputacja: 22
|
![]()
Coś ruszyło w związku z tym?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |