![]() |
#681 |
Guest
|
![]()
1.Mi simowie w domu z basenem gdy zaczęli wchodzić wszystko normalnie wchodzą se a tu zaczynają pływać po kafelkach obok basenu
2.Gdy simka zaczęła rodzić urodziła jak pies położyła się a potem obok niej pojawiły się bliźniaki. 3.Kiedy simka (inna) zaczęła rodzić a mieli skórę jasną sim i simka simka urodziła chłopca murzyna 4.Gdy simka szła do niemowlęcia pobawić się (wcześniej karmiła szynszylę) szła do dziecka z pudełkiem karmy dla gryzoni który cały czas była gdy simka bawiła się z dzieckiem. Zamiast ręki miała pudełko karmy. |
![]() |
|
![]() |
#682 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja mialm kedys tak ze przyszedl do mnie sim mialam niemowlaka i jakis znajomy moich simow u mnie byl i jak juz pposzeld to ja zauwazylam ze tego niemowlaka nie ma te simy kradna niemowlaki wy tez tak czasem macie od teraz bardziej uwazam na niemowle bo moze znowu ktos ,mi je zakosi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Reputacja: 11
|
![]()
to błąd gry, zainstaluj łatkę.
i zacznij używać znaków interpunkcyjnych, bo się mózg wykręca.
![]() |
![]() |
#684 |
|
![]()
Pierwsze skutki naduzywania boolProp'a.
Zapisalam gre kiedy obydwie simki jadly przy stole. Kiedy wrócilam... Jedna z simek byla niebieskawo-przezroczysta. Kiedy skonczyla jesc, wstala - wyswietlil sie komunikat: Natasha zmarla na innej parceli. Powróci tam jako duch. A simka... Umarla!!! Jaki absurd! Na szczescie ja wskrzesilam... Uff... EDIT: Mam nawet 2 fotki!: ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 06.01.2009 - 17:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Guest
|
![]()
Mi kiedyś urodziło się czarne dziecko, gdy jego rodzicami było ufo i biała kobieta.
|
![]() |
![]() |
#686 |
Guest
|
![]()
Gdy pobrałam hack na pozy z MTS2,ustawiłam simke w jakiejś pozie i zrobiłam jej zdjęcie,zapisałam gre,weszłam jeszcze raz póżniej to miała cenzure!
![]() Jak to możliwe,przecież miała strój? |
![]() |
![]() |
#687 |
Guest
|
![]()
u mnie nagle zdrowa dorosła simka, potrzeby miała pełne(maxMotives xD) umarła i wyświetliło mi sie coś jak Tobie Alisha ;/, te opiekunki to nic nie robia u mnie tylko ogladaja TV, a raz mi nawet jedna ukradła krasnala ogrodowego
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Guest
|
![]()
ja kiedyś jednocześnie uśmierciłam dwie babki boolpropem (chciałam by nocą różnokolorowe duchy przechadzały się po ogródku
![]() jak nie znałam boolpropa to próbowałam uśmiercić taką jedną babkę zamykając ją w maciupeńkim pomieszczeniu z palącą się kuchenką. kurcze babka za nic w śmiecie nie chciała umrzeć. stale zmniejszałam pomieszczenie i zwiększałam liczbę kuchenek, ale to nic nie dało :< |
![]() |
![]() |
#689 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nina Kaliente usiadła na schodach.A przynajmniej tak mi się wydawało,bo miała wsiąść do taxi i była na przed ostatnim stopniu.I nagle siada,a potem znika.Tak naprawdę 'wydawało jej się',że już jest w taksówce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|