|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakim grasz/łes chowańcem? | |||
Tygrys |
![]() ![]() ![]() ![]() |
16 | 50.00% |
Z któryś małp |
3 | 9.38% |
Koń |
2 | 6.25% |
Zebra |
4 | 12.50% |
Lew |
3 | 9.38% |
Zółw |
0 | 0% |
Niedzwiedź brunatny/Polarny |
0 | 0% |
Lampart |
4 | 12.50% |
Nosorożec |
0 | 0% |
Wilk |
5 | 15.63% |
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
a jak zdobyć tą trzecią wioskę na tej wyspie z tym guru
bo jest trochę daleko a gram od niedawna i mało wiem ;( PS.za odpowiedź z góry :thx: Ostatnio edytowane przez abacusca : 20.12.2005 - 12:28 |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 11
|
![]()
Proste jak trud...porób baaaaardzo dużo rozpłodników, potem przygotuj sobie (jak oczywiście chcesz) duży zapas drewna z tej bańki cudów. Wiesniacy zaczną się rozmnażać a Ty zacznij im budować dużo chat i zbórz by nie powymierali z głodu przez dużą populacje. Gdy tak będziesz powiększać swoją wioske to zaczną Tobie rosnąć wpływy i będziesz mieć większy zasięg. Potem porozstawiał byle jakie głazy kamienie w swojej metropolii, wieśniacy zaczną wieczorami do nich się modlić. Po pewnym czasie na kamieniami będzie widnieć Twoje logo. Jeżeli nadal wpływy będą za małe, to spróbuj przejśc misje z Guru (wiem, że ciężka jest ale potem bardzo on pomaga) a w nagrode on wybuduje Ci monument w drugiej przejętej wiosce (wplywy urosną). Ewentualnie możesz rzucać tymi naładowanymi kamieniami w trzecią wioske tak aby udapły w centrum i żeby wieski je zobaczyły a bardzo dużo wiary to przyniesie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
dzięki Osioł to pomaga
![]() PS.znalazłam stronkę gdzie jest trochę wiadomości ale już niema nowych newsów http://bw.gry-online.pl/ Ostatnio edytowane przez abacusca : 21.12.2005 - 12:03 |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Hoh...toś to najlepsze Polska strona o B&W, o ile mi wiadomo admini mają w końcu wprowadzić nową szatę graficzną na strone i porobić parę aktualizacji...tylko właśnie planach to mają już od początku listopada :]. Kiedy w końcu stronka będzie miała nowy wygląd?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Hah, właśnie przeszedłem całą gre....czy to normalne ze zaczyna się od pierwszej wyspy z wikingami od nowa???
|
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]()
Oczywiście, że to jest normalne (sam dwa razy swoją krówką przeszedłem gre). Niby to ma swoje plusy i minusy, bo debilnie by było gdyby Ci chowańca kasowało i wszystko odnowa. A tak masz wszystkie itemy kupione za danine, chowaniec jest taki jaki jest i w ogóle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie coś naszło i zainstalowałam sobie B&W z Dodatkiem Creature Isle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kontroluj jego diete lub daj mu kamyk w lape, wez na smycz i niech gania dookola wyspy - zrzuci wage i nabierze miesni
![]()
![]() |
#70 |
|
![]()
Lub użyj trochę mniej ludzkich sposobów xD. Weź jakieś drzewo, postaw je na odludziu i przywiąż chowańca do niego :]. Wróc do zwierza tak po 15 minutach lub 30 i sprawdz czy wystarczająco schódł :>. Ewentualnie możesz go tak zagłodzić by zdechł i zregenerował się pod świątynią (bedzie mieć 90% głodu się nadal będzie chódł, aż znów nie zdechnie :] ). A jak będzie już przy upragnionej figurze to karm go tylko wtedy gdy będzie mieć około 45% głodu (przy 50% traci 1% tuszy więc nie :]).
Thx very much...pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|