Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.10.2003, 20:23   #61
Hunter666
Guest

Domyślnie

Tak to Simowa magia i urok.Nie ma co,trzeba sobie to skołować. :wink:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.10.2003, 10:56   #62
Czerwone jabłuszko
Guest

Domyślnie

to chyba bedzie lepsze od gwiazdy....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.10.2003, 15:57   #63
Hunter666
Guest

Domyślnie

Co do tego nie ma wątpliwości,ale ja się już tym znudziłem bo obejrzałem z dużo screenów.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 18:11   #64
Cyber_dziewczyna
Guest

Domyślnie

Ha przecież to ostatni dodatek z seri The sims.Teraz wkracza nowa era The sims2. Ale podoba mi się Abrakadabra i sobie kupie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 19:13   #65
Hunter666
Guest

Domyślnie

Pewnie.Nie chcę się chwalić ale od początku wiedziałem (zresztą nie tylko ja ale nie chcę robić reklamy :wink: :oops:. ) że ta gra to będzie hit. Pędzę po nią do slepu gdy się tylko ukaże.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 21:14   #66
catia
Guest

Domyślnie

Oto screeny:

Nie wiem czy to wiecie czy nie ale napiszę :
:arrow: Za rzadkie składniki na mikstury i zaklęcia płacić będziemy Magimonami, które będzie można zdobyć biorąc udział w występach magicznych;
:arrow: Mając 1000 lub 1500 (zależy) możemy zamieszkać w nawiedzonych domach tuż obok Abrakadabrowa (to dzielnica magii).
:arrow: Mikstury które na razie zrobiłam to: Piękna i bestia - przemieniasz się w różne postacie, np. staruszkę, czarownicę, wilkołaka, elfa, wróżkę itp. ; Hipnoza - hipnotyzujesz wybranego Sima i np. możesz sprawić by cię objął lub pocałował; Uropuchowienie - zamieniasz wybranego Sima w ropuszkę ;
:arrow: W domu możesz hodować jagody i winogrona, które kupuje się na rynku (tak też można kupić za zwykłą kasę Proszek do pieczenia, masło, cukier itp. do robienia ciasta ).
:arrow: Właśnie można zrobić chleb, ciasto z polewą, ciasto z kruszonką (?), naleśnika z jagodami... Jest książka kucharska w której Simy czytają przepisy i fajny piec do ciasta (jutro wkleję)
:arrow: Na rynku możesz się wymieniać składnikami ze sprzedawcami lub je zdobywać pomagając im: np. każą ci poprawić humor jakiemuś Simowi lub usunąć chmury, które sprawaiają, że Simy zasypiają... :]
:arrow: Niektóre z rzadkich składników nazywają się tak: Rzęsy czarodzieja, Confetti Klauna, Pot ropuchy, Gumowy kurczak, Smocze łzy, (nie pamiętam wszystkich, póżniej dopiszę, bo jest ich sporo...).
:arrow: Dzieci też mogą czarować (buahaha małe Potterki...);

Jutro postaram się wkleić jeszcze trochę screenów i dopiszę trochę, jak coś odkryję lub sobie przypomnę Mi się teraz bardzo Abrakadabra podoba... Chyba najlepszy dodatek, na pewno lepszy od Gwiazdy (dla mnie oczywiście ).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 21:37   #67
Justa
Guest

Domyślnie

Catia super Widze,ze jestes pod wrazeniem :wink:
Ciekawe co bedzie dzialo sie zemna hehe juz niedlugo sie przkonam.

Pozdrowka i zycze dobrej zabawy :wink:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 22:12   #68
galazek
Guest

Domyślnie

A ja mam takie pytanie: czy jest więcej sprzętów przeznaczonych do domu niż w poprzednich dodatkach? Bo jeśli tak, to już się martwię, gdzie mi się to wszystko zmieści na działce
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 22:15   #69
Justa
Guest

Domyślnie

heheh galazek nie martw sie ja to juz zupelnie miejsca nie mam na tych dzialeczkach.Zawalone mam ze hej
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.10.2003, 22:16   #70
galazek
Guest

Domyślnie

No ja też :roll: :roll: , ale najwyżej zmniejsze baseny :lol: :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania