![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
to chyba bedzie lepsze od gwiazdy....
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Co do tego nie ma wątpliwości,ale ja się już tym znudziłem bo obejrzałem z dużo screenów.
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Ha przecież to ostatni dodatek z seri The sims.Teraz wkracza nowa era The sims2. Ale podoba mi się Abrakadabra i sobie kupie.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Pewnie.Nie chcę się chwalić ale od początku wiedziałem (zresztą nie tylko ja ale nie chcę robić reklamy :wink: :oops:. ) że ta gra to będzie hit. Pędzę po nią do slepu gdy się tylko ukaże.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Oto screeny:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem czy to wiecie czy nie ale napiszę ![]() :arrow: Za rzadkie składniki na mikstury i zaklęcia płacić będziemy Magimonami, które będzie można zdobyć biorąc udział w występach magicznych; :arrow: Mając 1000 lub 1500 (zależy) możemy zamieszkać w nawiedzonych domach tuż obok Abrakadabrowa (to dzielnica magii). :arrow: Mikstury które na razie zrobiłam to: Piękna i bestia - przemieniasz się w różne postacie, np. staruszkę, czarownicę, wilkołaka, elfa, wróżkę itp. ; Hipnoza - hipnotyzujesz wybranego Sima i np. możesz sprawić by cię objął lub pocałował; Uropuchowienie - zamieniasz wybranego Sima w ropuszkę ![]() :arrow: W domu możesz hodować jagody i winogrona, które kupuje się na rynku (tak też można kupić za zwykłą kasę Proszek do pieczenia, masło, cukier itp. do robienia ciasta ![]() :arrow: Właśnie można zrobić chleb, ciasto z polewą, ciasto z kruszonką (?), naleśnika z jagodami... Jest książka kucharska w której Simy czytają przepisy i fajny piec do ciasta (jutro wkleję) :arrow: Na rynku możesz się wymieniać składnikami ze sprzedawcami lub je zdobywać pomagając im: np. każą ci poprawić humor jakiemuś Simowi lub usunąć chmury, które sprawaiają, że Simy zasypiają... :] :arrow: Niektóre z rzadkich składników nazywają się tak: Rzęsy czarodzieja, Confetti Klauna, Pot ropuchy, Gumowy kurczak, Smocze łzy, (nie pamiętam wszystkich, póżniej dopiszę, bo jest ich sporo...). :arrow: Dzieci też mogą czarować (buahaha małe Potterki...); Jutro postaram się wkleić jeszcze trochę screenów i dopiszę trochę, jak coś odkryję lub sobie przypomnę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Catia super
![]() Ciekawe co bedzie dzialo sie zemna hehe juz niedlugo sie przkonam. Pozdrowka i zycze dobrej zabawy :wink: |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie: czy jest więcej sprzętów przeznaczonych do domu niż w poprzednich dodatkach? Bo jeśli tak, to już się martwię, gdzie mi się to wszystko zmieści na działce
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
heheh galazek nie martw sie ja to juz zupelnie miejsca nie mam na tych dzialeczkach.Zawalone mam ze hej
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
No ja też :roll: :roll: , ale najwyżej zmniejsze baseny :lol: :lol:
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |