![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Baaaaaaaaaardzo udane domy !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko - zbudowałaś jak zwykle z rozmachem i fantazją ! Bardzo fajnie Ci wyszło! MAGGOTka - bardzo współczenie ale i miło dla oka ! Troszkę zieleni dookoła domu jeszcze doda mu uroku. Lori - coraz lepiej Ci idzie, tylko jeszcze popracuj nad robieniem zdjęć, bo nie za dobrze widać Twoje domy. I może jakiś lokal od środka nam pokażesz ? Gratuluję !! A ja dziś tylko troszkę wkleję, bo nic nowego nie zbudowałam, kończę 3 odcinek fotostory Once Upon A Time in Japan a także drugą, już współczesną historię. Wkrótce efekty, a dziś odrobinka nieco starszych domów... ~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~ |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Mnostwo domkow sie pojawilo odkad ostatni raz postowalam w tym temacie
![]() Jestem pod wrazeniem sa swietne i w sumie to co chcialam napisac do autorow napisala juz Vega wiec sie powtarzac nie bede.Dodam tylko,ze z niecierpliwoscia czekam na nastepne cuda ![]() Tymczasem dodaje kilka moich domkow starsze,nowsze,a na koniec kilka wnetrz i domek zimowy (dlatego na koniec bo nie jestem z niego zadowolona,ale jest na czasie wiec wkleilam. Pozdrawiam ![]() Haus bei Justa Kliknij! Post edytowany - Justa |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
o przepraszam... mi chodziło o "domek" jak to nazwałaś.... heh... zima na topie to napewno co roku jest
![]() OK... ![]() ![]() No to by było na tyle... heh... napewno nie zrobiłem na WAS takiego wrażenia jak Vega.. heh... ![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Domek na szybciora!Nie wszystkim musi sie podobac doslownie to byla krotka pilka
![]() ![]() Pozdrowka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Oto mój domek :
![]() ![]() I jego wnerzosci : ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Na początek chciałbym coś sprostować ... wiem ,że to wygląda tak jak ja bym od Versace zerżnął..pomysł ale mój domek powstał pierwszy a on wykorzystując moją nieobecność prawie półmiesięczną na forum zerżnął deko pomysł .. A oto moja propozycja....
![]() ![]() ![]() ![]() I w środku ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to taki ... "Sun Lunch" ![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oto moj dom ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Mi nie potrzebna :lol: Mam swoja :lol: To dla simow ... a im sie podoba wiec co to za problem ? :lol: To wy go amcie ,ze wam sie nie podoba :lol: A teraz pokaze wam moj kolejny domek ... moze ten bardziej wam przypadnie do gustu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
A o to mój domek po dłuuuugiej przerwie
![]() Jest to domek przedstawiony zimą ![]() ![]() Na początek łazienka: ![]() ![]() Zdjęcia salonu: tu mozemy porozmawaić o róznych rzeczach przy cieple kominka ![]() ![]() A tu pooglądać tv ![]() Oto kuchnia... ![]() Tu zwykle spię (o ile sie nie uchleję wtedy padam pod kominek ![]() ![]() A tu coś skrobnę... ![]() Swojego rodzaju pokój rozrywki ![]() ![]() ![]() Na koniec chonka... najładniejsza rzecz w tym domu ![]() ![]() UWAGA: Ten snieg wdarł mi sie do domu ![]() ![]() Proszę jak zwykle o komentarze, mam nadzieję ze sie podobał ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|