![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Próbowalam naklonic Tate zeby zagral w Simsy, ale nie chcial...
![]() Choc kiedys powiedzial ze moze kiedys... ![]() Mama tylko kupuje mi dodatki... ![]() Rodzice nie lubia kiedy puszczam muze z simsów... ![]()
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Moj tata to kiedyś coś eksperymentował z twarzą i oczywiscie jego rodzinka nazywała się jak jego ulubiona gra.
Moja mama to wcale jej nie lubi. Ale moja siostra niezbyt je lubi ona to tylko tworzy jakieś same kobiety. A moja kuzynka to jest fanką simsów bo sama ma wszystkie części. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
U mnie rodzice nie grają w takie rzeczy, jak już to u mnie brat, który jest odemnie starszy o 6 lat. Musze się zgodzić z Alishą że u mnie też rodzice nie lubią muzyczki z gry
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
a u mnie to jest tak...
![]() ja gram w simy po 2 godzinki dziennie i mama mowi ze i tak za dlugo mama kiedys tylko patrzala jak gram.A kiedy ja namawialam odmawiala ![]() tata ? tata tak samo potepia simy jak moj brat. chociaz nie! brat kiedys stworzyl sobie sima i gral w niego a kiedy juz ten sim zalozyl rodzinke pokazywal go kolegom xD wiec tylko ja w ta super gre gram iii....siostra cioteczna ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
U Mnie
Ja-GRam Mama-Gra ale jej gra polega na ukończeniu studi odchowaniu dziecka zbudowania domu platynowej aspiracji i mi daje. Simy mają usłane różami życie. Psy-eeee raczej nie grają I Tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
U mnie The Sims 2 to super gra. U mnie gra w TS2: Ja, mama, siostra
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
U mnie cała familia oprócz ojca
![]() zresztą for me te simsy (1) to klasyka ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
U mnie gram tylko ja i dlatego mam własny komputer . Mój brat grał do 18 urodzin. Moja siostra skusi się od czasu do czasu (znaczy się raz na pół roku . Moja mama jest zupełnie ciemna jeśli chodzi o komputery (nawet słowo plik jest jej obce , Hi hi ) , a mój tata umie wyłączać simsy . OMG : ale mam dziwną rodzinę ... ^^
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Moja mama lubi The Sims 2 nawet cieszy się, że mi to kupiła na urodziny! Mój tata też to lubi, ale mój brat mówi,że to nudne, bo nic się tam nie dzieje!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|