![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Nie ma kokardki ale ma kwiatuszek (przynajmniej u mnie)
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Eveunia: nie pisze się kilka postów pod sobą. Zamiast tego użyj opcji "edytuj".
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie zastanawia to, że Misiek (nieznanej płci) nawiedza mnie dosć częśto a Mikołaja jak na razie nigdy nie widziałam
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
u mnie miś był w czapeczce imprezowej, ale przyszedł tylko raz, a ja jak mi taki misiek lub szop wejdzie to go kasuje bo nie chcę, aby mi ktoś zakłucał spokojne życie simów
![]() Post Skriptum: Jak wkleić screena? podczas gry robię zdjęcie wchodzę do albumu, naciskam "print screen", ale i tak nic się nie dzieje |
![]() |
![]() |
#67 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ^_^ |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
mnie niedźwiadek niejadek najczęściej przychodził pod dom ale raz zjawił się mi w ... centrum na plaży. Jacek (ten z budki) go przegonił bo zjadł kanapki moim simom z koszyka
![]() ![]() A co do mikołaja - to on jest w simsach?!!!!!!!!!!!!!!!? nie wiedziałam... <_< <_< <_< Dzisiaj to wyprubować musze! |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
żeby mikołaj przyszedł i dał prezenty trzeba przygotować miły "świąteczny" zakątek przygotować mu ciasteczka i zapalić kominek (niekoniecznie musi być choinka) i o godzinie 0.00 przyjdzie zostawi jakiś fajny mebel do używania i prezenty dla domowników, (ale niestety nie do używania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Jak nie do uzywania? To np. telewizora nie da się włączyć?
![]() A czy dla każdego domownika osobno przynosi, czy jeden prezent dla całej rodzinki?? Mi ten Mikołaj nie przychodzi.. Może mam niegrzeczną rodzinkę? :lol: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|