![]() |
#62 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ale wg mie to najlepsiejsza jest gwiazdeczka ![]() |
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Cloe bez przesady! Wgraj sobie oba! Albo jeszcze się zapytaj Kolczaka, albo nie wiem kogo. :lol: (No właśnie on ma dziś urodziny.) Czekam na ciebie na gg. Paaapa (Jak fajnie spotykać znajomych na forum
![]() P.S. Co do tego fana... Dzisiaj poczęstowałam go śrutem w dzielnicy Showbiznesu :lol: Ale i tak jakoś przeżył i jak pojechałam jeszcze raz to był dalej... <_< |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=7][I]a czy ktoś mi powie jak zdobyć tą nagrode bo jestem gwiazdą codziennie jezdze do tej dzielnicy krece teledyski śpiewam na karaoke robie sceny filmowe itd. i nigdy nie moge zdobyć zadnej nagrody..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Najzwyklejszą dostajesz za czeste sukcesy w danej dziedzinie np. aktorstwo...
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mi powie jak to sie robi te obrazki pod twoja nazwa błagam i sorki ze mieniam tematy
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
prawie na samej forze forum masz pogrubiony napis Mój profil
![]() wchodzisz tam, a po lewej stronie wybierasz edytuj avatar mozesz tam wybrac avatar z galeri albo wkleic URL obrazka w necie ![]() a co do tematu ![]() kiedys moja simka brala prysznic w dzielnicy showbiznwsu i tam byl fanatyk ![]() jak ona wyszla nago to on jej zrobil takie zdjecie a babka jakby krzyknela ![]() ale drugi raz to sie nie powtorzylo |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
ja bym sie go najchetniej pozbyla, on mi ostatnio wlazl do domu!!
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Skąd mas prysznic w dzielnicy showbiznesu???nie wiedziałam że się da kupić!!!
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Sosik to na drzwi wejściowe wstaw sobie te z gwiazdką ! Bezpieczeństwo murowane !
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|