Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.09.2005, 13:59   #61
madziaq
Guest

Domyślnie

co do glosu w karaoke to tworcy gry powiedzili ze niedlugo wyjdzie patch oficjalny na to, bo to ich niedopatrzenie
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.09.2005, 21:09   #62
JackW
Guest

Smile :)

Fajnie macie Ja SImsy NŻ bede mial dopiero na gwiazdke :1smutny:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.09.2005, 21:24   #63
Errare
Guest

Domyślnie _^_ (gleba na słupie)

przypomniała się strona zacna o simsach. spoglądam z zainteresowaniem na nowe tematy, nowych ludzi... i co widzę? jest już w sklepach coś takiego jak TS2: Nocne Życie xD. hoho, starzeję się. i spłukanam co do grosza więc łatwo nie będzie z pieniędzmi xD.

a tak bardziej kręcąc się przy temacie: sama gra zapowiada się znakomicie wręcz (gapi się na 512 ramów zapakowanych dokładnie w plastikowe pudełeczko z myślą 'ciekawe jak to się wsadza do komputera ==' xD).

ożesz, ale się rozpisałam ^.^

i przy okazji witam wszystkich znajomych i nieznajomych, albowiem powróciłam xD.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 09:59   #64
she
Guest

Domyślnie

No więc tak:
Drzewa, które znajdują się za parcelą sima (czyli te, które są w otoczeniu) w grze wyglądają jakoś płasko i beznadzienie, psują tylko wyglad
Mebli nie ma za dużo, ale nie narzekam, wręcz przeciwnie, podobają mi się
Ubrań jest zdecydowanie więcej niż w NS, fryzur praktycznie nie ma za wiele, ale nie przeszkadza mi to, korzystam z tych ściagniętych z netu.
Co do dodatków, wszystkie mam w grze, nie ma większych problemów.
Podoba mi się zmiania pory dnia w otoczeniu,
Przedmieście też mi sie podoba, a szczególnie "Mroczna Krytpa"
Wampiry to troche rozczarowanie, nie chcą kąsic, zero nowych opcji
Samochody jakoś ujdą, szkoda tylko, że potrzeba ten cholerny podjazd ;/
A reszta jest O.K
Ogólnie w skali 1:10, będzie 8:10
No, to na tyle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.09.2005, 23:33   #65
Tidus2004
Guest

Domyślnie

OMG!!!!!! Właśnie, zupełnie przypadkiem ....no może nie tak zupełnie w moje rączki wpadło nocne życie a wrażenie jest takie że do tej pory siedze z rozdziabioną gębą i wciąż nie mogę uwierzyć ze to prawda !!!!!!!!! Pierwszą zaskakującą i odrazu dobrą rzeczą w dodatku jest muzyka uwielbiam te przeróbki standardowych pioseneczek na coś w stylu techno jest przyjemne dla ucha i aż miło jest posłuchać a co najważniejsze jest rytmiczne i...poruszające do tańca Tryb do tworzenia postaci....no jest dobrze, super to raczej nie w końcu mało jest tych fryzurek ale tym się nie przyjmuje bo w razie czego jest net kolejny i chyba największy plus to SAMOCHÓD oczywiście ) no teraz to moje simy czują się w pełni wolne ale nie wiem czy autko może ruszać się z KARAOKE!! to jest mój najbardziej ulubiony przedmiot w całej grze Jak wiadomo , nie słychac głosów simów podczas śpiewania,ale ściągnąłem już patcha podanym na tym forum i wszystko już działa słyszałem tez że jenej osobie coś tam zwalniało i słowa leciały później niż melodia ale to moim zdaniem wynikało z małej ilości pktów kreatywności moje simy miały je do pełna i śpiewają normalnie BOSKO D a najbardziej podobają mi się numery w duetach ;] To są rzeczy które najbardziej mnie urzekły w grze a o reszcie pisać nie będe bo nie wiem czy mój post miałby gdzieś koniec Jedyną rzeczą trochę mnie dołujacą i przygnębiającą sa moje dodatki do simsów :/ otóż mam ich sporo, i wszystkie działają (teoretycznie) ale jeden z nich musi mieć jakiegoś wirka albo coś bo ciągle wyskakuje mi błąd już pewnie wszyscy wiedzą jaki.... najczęściej wyskakuje mi przy transporcie miasto/dom, dom/ miasto, lub gdy przechodze z trybu budowania/ kupowania w tryb życia. Ale to jest drobny szczegół Ściągnę sobie nowe rzeczy i będzie jazda!!!!! DDDD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 06:25   #66
eska199
Guest

Domyślnie

Moje pierwsze wrażenia sa takie że za mało mebli ,a reszta OK
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 07:52   #67
Adi
Guest

Domyślnie

z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 09:45   #68
oLeNia
Guest

ThumbsUp SUPER a jakby inaczej :)

Super!!!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 09:47   #69
Tidus2004
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adi
z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.

Aaaaaaaa.....no to wybacz Ale wprost nie moge się zadowolić tym karaoke mój sim, simka i druga simka mają kreatywnosć do samiutkiego pełna i uwielbiam dawać przedstawienia sim solo, sika solo, simka + simka, sim + simka po prostu rewelka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.09.2005, 14:01   #70
IZuL
Guest

Domyślnie

Fajnie wygląda przedmieście w nocy... Pozytywne wrażenie zrobiły na mnie dodatki m.in. więcej śmieci ozdobnych do domu, a negatywne, to to, że w dalszym ciągu jest za mało ciuchów :con: Fajnych ciuchów. Można sobie zawsze ściągnąć, ale to już inna bajka.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania