![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Fajnie macie Ja SImsy NŻ bede mial dopiero na gwiazdke
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
przypomniała się strona zacna o simsach. spoglądam z zainteresowaniem na nowe tematy, nowych ludzi... i co widzę? jest już w sklepach coś takiego jak TS2: Nocne Życie xD. hoho, starzeję się. i spłukanam co do grosza więc łatwo nie będzie z pieniędzmi xD.
a tak bardziej kręcąc się przy temacie: sama gra zapowiada się znakomicie wręcz (gapi się na 512 ramów zapakowanych dokładnie w plastikowe pudełeczko z myślą 'ciekawe jak to się wsadza do komputera ==' xD). ożesz, ale się rozpisałam ^.^ i przy okazji witam wszystkich znajomych i nieznajomych, albowiem powróciłam xD. |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
Drzewa, które znajdują się za parcelą sima (czyli te, które są w otoczeniu) w grze wyglądają jakoś płasko i beznadzienie, psują tylko wyglad Mebli nie ma za dużo, ale nie narzekam, wręcz przeciwnie, podobają mi się Ubrań jest zdecydowanie więcej niż w NS, fryzur praktycznie nie ma za wiele, ale nie przeszkadza mi to, korzystam z tych ściagniętych z netu. Co do dodatków, wszystkie mam w grze, nie ma większych problemów. Podoba mi się zmiania pory dnia w otoczeniu, Przedmieście też mi sie podoba, a szczególnie "Mroczna Krytpa" Wampiry to troche rozczarowanie, nie chcą kąsic, zero nowych opcji Samochody jakoś ujdą, szkoda tylko, że potrzeba ten cholerny podjazd ;/ A reszta jest O.K Ogólnie w skali 1:10, będzie 8:10 No, to na tyle. |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
OMG!!!!!! Właśnie, zupełnie przypadkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Moje pierwsze wrażenia sa takie że za mało mebli ,a reszta OK
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
z tym zwalnianiem to nie zrozumiałeś. u mnie jest tak zawsze. simy poruszają się doś płynnie ale barzo powoli, tak jakby zwolniło czas, a muzyka i *****i są tak samo. Jak simy rozmaiają ze sobą to tak jest ze njapierw dzwięk a potem oni cos mowią, z karaoke tak samo.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Super!!!!!!!!! :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Aaaaaaaa.....no to wybacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Fajnie wygląda przedmieście w nocy...
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
"THE SIMS GWIAZDA" wrażenia wszystkich | Fushma | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 72 | 18.01.2005 21:30 |
Moje wrażenia | PchEłKa | The Sims 1: Uwagi na temat gry | 58 | 06.12.2003 15:48 |