![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Moja kochana imprezowiczka Nicolette urodziła przed chwilą śliczną córeczke Wiktorie .
Problem polega na tym że ma trzech facetów i nie wie kto jest ojcem małej Wiktorii . Łatwiej byłoby sie jej domyślić gdyby Wiktoria była podobna do któregoś z jej kochanków jednak mała ma po mamie duże niebieskie oczy a po brwiach Nicolette stwierdziła że Wiktoria będzie blondynką... Cóż może jak mała troche podrośnie,okaże sie czyją naprawde jest córką . ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 14
|
![]()
[IMG]http://i30.************/fa1zxx.png[/IMG]
[IMG]http://i27.************/23vebt.png[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na bezludnej wyspie, mojej simce Karinie Turysta i jej mężem Kiki urodziły się bliźniaczki
![]() Loren ![]() Lippy Dziewczynki dorastały... Loren ![]() Lippy ![]() Loren uważana jest za ładniejszą, ale sama zdaje się nie zwracać na to uwagi (po lewej Lippy. o prawej Loren) ![]() nastolatki (dziewczęta naprawde wyładniały ![]() Lippy ![]() Loren ![]()
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowane przez dogza : 24.06.2008 - 18:45 |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Przedstawiam wam moją Oktavię, córkę Olivii i Oliviera
![]() Olivier z Oktavią zaraz po urodzinach ![]() Olivka pomagająca w urodzinach ![]() Olivier utulający Oktavię do snu, już jako małe dziecko. ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sophie- córka Magdaleny i Billa Kaulitzów: Obecnie jest dzieckiem jak zrobie foty to wkleje
![]() Sophie z tatusiem Billem: ![]() ![]() Sophie się uczy: ![]() ![]() Sophie w foteliku: ![]() Sophie jako dziecko: ![]() O oto najnowsza pociecha państwa Kaulitz-Billy zaraz po urodzeniu: ![]() Ostatnio edytowane przez magda_kaulitz : 29.06.2008 - 07:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]() ![]() Poznajcie adoptowaną córeczkę sióstr Kaliente, Ashley! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|