|
|
#61 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#64 |
|
Guest
|
Nodesha nie wiem jak tej babie nie można się dać, skoro ona sama decyduje kiedy ma kogoś zbesztać
. Przypełza w pewnym momencie i daje torbą w papę. No, a potem, jak powiedziałaś, simowie ryczą przez nią.Pumcia już nie pamiętam, ale skądś z modthesims2.com... |
|
|
|
#65 |
|
Reputacja: 10
|
po prostu będe ingnorowała ją czyli kiedy będe widziala ze chce mnie "zbesztać"
będe kasowala jej polecenia, chyba rozumiesz
|
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
Nom, rozumiem, ale ten babsztyl jest tak natrętny, że aż Ci ręka uschnie od klikania... Z resztą wiem to najlepiej
|
|
|
|
#67 |
|
Guest
|
Hmm niewiem czemu masz taki problem mój Sim zaprosił na randkę Simke i całowali się na przedmieściu przy tej starej wiedźmie a ona nic
![]() Nawet na nich nie nakrzyczała . |
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Może masz jakiś błąd w grze, albo po prostu zwyczajny fart... Bo ja dla odmiany miałam taki błąd, że, jak mówiłam nie raz, baba zadomowiła mi się na parceli i za chiny iść nie chciała... No cóż, następnym razem pokombinuję w SimPE, a niezłe rzeczy tam można zdziałać, jeśli dobrze go skumałam
|
|
|
|
#69 |
|
Guest
|
No naprawde baba jest wkurzająca alke do domu mi nie przychodzi (naszczęście) !
|
|
|
|
#70 |
|
Guest
|
Mam dość tego babsztyla!!! Moja simka ma jej dość... Chciałam aby zaprzyjażniła się z jej babcią i udało się. Pani zadecka przychodziła do niej na kawkę...
Po śmierci pani Marysii Zadecka przychodzi i ciągle beszta moją simke lub chodzi za nią krok w krok.Ps. Zauważyliście że Pani Zadecka bardzo lubi alkohol? Gdzie ją widze to przy barze albo kogoś beszta. Szkoda że simy nie mogą się upić bo panna Zadecka była by atrakcją wieczoru. Ps.2 Jak mieć torebkę którą ma pani Zadecka??? |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|