|
|
#62 |
|
Guest
|
Powiem ci szczeze ze wszystki maja takie brody xD poprostu zrobila zdjecie ze zlego profilu xD
|
|
|
#63 |
|
Reputacja: 10
|
Śliczna ta ostatnia. Nareszcie jakaś blondynka, bo jak na razie wszystkie miały raczej ciemniejsze włosy.
Ten podbródek jest rzeczywiście jakiś taki spiczasty, wydaje mi się, że inne takiego nie miały, ale może to złudzenie. W każdym razie ładna.
|
|
#64 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ta blondynka ładna jest. Trochę dziwnie wyglądają ciemne czarne brwi, do jasnych włosów - widać, ze farbowana lala ^^ I oczy... Delikatnie za duże, i zbyt rozszerzone. Ale tak ogolnie to ładna, nie wiem co macie do podbrodka
|
|
|
|
#65 |
|
Guest
|
Co do tych brwi to mam tylko jedna blond ale nie wygladala w nich zbyt atrakcujnie ;/
|
|
|
#66 |
|
Guest
|
Wydaje mi się że to nie jest kwestia podbródka, tylko dużych ust i nosa, który "ciągnie w dół" xD
Taaa ale ja jestem tępa podkowa O_O Simka ładniutka... taka delikatna. W ogóle podobają mi się twoje simki. |
|
|
#67 |
|
Guest
|
Ten twoj ,,ciagnacy" xD sie nos mial taki byc, kurde chyba wam dam jej jeszcze inne fota xD
|
|
|
#68 |
|
Guest
|
Mi najbardziej podoba sie ta Nastolatka z tymi długimi włosami (jest
idealna , choć sie ej z bliska nie przyglądałam xP ) i ta z tymi włosami które są sterczące a niektóre opadajace (tez sie nie przygladałam ale też jest piekna xP ) .Te dwie mi sie najbardziej podobaja
|
|
|
#69 |
|
Reputacja: 10
|
Dwie pierwsze i ta ostatnia (blondi) niespecjalnie mi się podobaja.Nastomiast pozostałe są super.
|
|
|
|
|
#70 |
|
Guest
|
Chociaż sama już się nie bawię w robienie simek przyznam,że masz talent.Robisz świetne simki
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|