![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
ja oceniam 10/10, bardzo mi się abra podoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Ja tam daje 6,5/10!
Gra jest nudna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
marudy!!! gra się szybko nudzi?
otóż z simsami to jest tak: pierwsz część była super - coś nowego, godziny spędzone przed kompem miesiace dobrej zabawy ![]() światowe zycie - cool nowe sprzety możliwości balanga - fajnie i znowu coś nowego ale za duzo nie wnosiła randka - ponowne ożywienie ![]() wakacje - średni dodatek... zwierzaki - super ale po niecałym miesiącu się znodził gwiazdy nie miałam abrakadabra - kolejne ożywienie, dla mnie 10/10 na razie ![]() moze moja ocena jest tak wysoka przez to że gra dostała odrobinę magii i nieziemskości ![]() a poza tym jeśli komuś się nudzi to niech nie ra w simsy, jesli wpadniecie w rutynę e grze juz po was - nuda murowana ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Wszystkie dodatki do THE SIMS są fajne.Abrakadabra ma 1 duuuuuży minus. Za mało działek nawiedząnym ur....(nie pamiętam dalej)A i tłumaczenie jest trochę no wiecie...śmieszne ale to już nie wina twórców gry.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Jak miałabym oceniać abre w porównaniu z poprzednimi dodatkami to oceniłabym 10/10 i no niewiem ale takie tłumaczenie że gra mi sie szybko nudzi jest troszke bezsensu bo każda gra sie nudzi..a simsy są takie że jak sie znudzą to wystarczy raz włączyć gre i już znowu wciąga tak jak napoczątku.
A jakbym miała oceniać abre tak ogólnie to hmmm 9/10 bo jeszcze the sims2 ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
uroczysko Nyśka, uroczysko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
No np. Na smokach Płomyk i Prynite jest opcja łaskocz a na pochodni połaskocz i jeszcze pył chochlików - mogiczny pył. Teraz to może nas rozśmieczyć ile znaczeń może mieć 1 słowo.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Nyśka, a twoi simowie mieszkają na każdej działce w tym uroczysku?
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Tak, mam rodzinkę na każdej działce w Nawiedzonym Urczysku.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|