Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2004, 17:02   #61
Nindë
Guest

Domyślnie

Mi Mikolaj przyszedl za pierwszym razem...Moze dlatego ze maialm choinke....Mikolaj wcale nie przychodzi jak nie ktorzy twierdza o polnocy..Mojej simce wygasl kominek i poszla go z powrotem zapalic..a gdy wyszla z tego pokoju przyszedl Mikolaj i dal prezenty a byla 2 w nocy..
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2004, 12:19   #62
Truskawkowa Skrzatka
Guest

Domyślnie

może i te historie nie są niezwykłe, ale warte opowiedzenia:

1. miałam rodzinę simów: mąż, żona, dziecko normalne i kołyska (kupiona, ale bez opiekunki). Mąż i żona kochali się, ale mieli tylko różowe serduszko, nie czerwone. Mąż wyjeżdżał na miasto, gdzie sotykał się z inną panią . Kochali się na czerwone serduszko. Kiedy mąż przyszedł do domu, żona po nieprzespanej nocy (dziecko) miała zły humor. Zaczęła mu gderać na temat znajomych, a w chmurce nad głową (w kształcie takich kolców) miała głowę tej jego kochani. Spoliczkowała go i zaczęła atakować (mieli oboje wysoką przebojowość i usposobienie) w końcu żona powiedizłą "odchodzę na zawsze" wzięła tobołek w biało-czerwoną kratkę i odeszła. Jej zdjęcie zniknło z panela roziny

2. Widziałam gościa na randce z panną stanisławą serio! Usiedli w restauracji, kelnerka dała im menu, Stanisława cały czas trzymała ręce podkurczone z tą torebką, jak zawsze i tzrymała menu pod torebką, później przynieśli im jedzenie, sStanisława siedziała dalej, w końcu jedzenie po prostu zniknęło i wstali od stołu

3. Simek poszedł w piżamie do pracy, a wrócił w ubraniu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.02.2004, 16:05   #63
Eveline
Guest

Domyślnie

Ja ostatnio budowałam sklepy na starówce, ale nie chciało mi się robić toalet. Więc postawiłam takie drzewka co sim może skożystać z nich zamiast z toalety. No i jak mój sim już skończył, to poszedł umyć ręce ... do fontanny. Może to normalne, ale mnie nieźle rozbawiło
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 10:31   #64
Truskawkowa Skrzatka
Guest

Domyślnie

Ja zrobiłam dom dziecka. Była tam 1 dorosła simks i 7 dzieci. I jeden mały Murzynek miał w magazynku nóż! Chociaż nie mógł go kupić bo nigdzie nie wyjeżdżali! A poza tym stragan z nożami był w centrum a dzieci nie jeżdżą do centrum! I dałam żeby zabił kolegę i go zabił! Mam screen na dowód!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 11:46   #65
кама
Guest

Domyślnie

chwilka nie o simsach::..: ( nie w simsach!!)na konapie lezaly rogi mojej siorki ktore dostala ze szkoly(mieszkam w belgii)kot wlasnie przyszedl.stal kolo tych rogow i kiedy moja mama je ruszyla to ten moj kot odzkoczyl do tylu i jak spadal na dol z kanapy najpierw sie tak zatrzymal jak w bajkach(np. jak kojot w bajce stus pedziwiatr)w calym domu wybuchl smiech a naj gorszy u mnie i u mojej mamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: smieszne co (zegyscie to zobaczyli byscie umarli ze smiechu! :lol: ! :lol: )

No cóż, te wszystkie posty: "u mnie było to samo" itp. usunąłem, a ten zostawiam, ale tylko dlatego, że był najdłuższy i włożyłaś w niego chyba najwięcej wysiłku, a gdzieś to napisać musiałem - dop. galazek
PS: Sorry za tę edycję posta Kamy, ale chciałem wyjaśnić sytuację
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 14:49   #66
Eveline
Guest

Domyślnie

Kama, ja zawsze byłam przeciwna komentarzom typu "nie nabijaj postów". Ale tym razem to po prostu jestem w szoku. Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Cztery posty pod rząd i to zupełnie niczego nie wnoszące do tematu (ten ostatni post to wręcz ... nie, no brak mi słów). Nie mam zamiaru tu moralizować czy się czepiać. Po prostu chcę wyrazić moje zdumienie brakiem wstydu i taktu (nie mówiąc o kompletnej nieznajomości regulaminu).
Z góry przepraszam za nie wniesienie niczego nowego do tematu, ale naprawdę nie mogłam się powstrzymać od komentarza.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 16:13   #67
dona
Guest

Domyślnie

Znacie radę na któryś z tych problemów (poza instalowaniem gry od nowa, bo tyle to sama wiem)
Zbuz domek i skasuj rodzinke....
Widziałam gościa na randce z panną stanisławą serio! Usiedli w restauracji, kelnerka dała im menu, Stanisława cały czas trzymała ręce podkurczone z tą torebką, jak zawsze i tzrymała menu pod torebką, później przynieśli im jedzenie, sStanisława siedziała dalej, w końcu jedzenie po prostu zniknęło i wstali od stołu
ja tez mialam z tym tobolkiem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2004, 18:23   #68
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

Moja śmieszna sytuacja w simsach była taka: Jakoś zalało mi 1 piętro domu wodą i simy i pływały w pomieszczeniu. I jedna simka zanurkowała do dna i wyciągnęła z tej podłogi jaqbu korek i woda opadła Dziwne nie? Próbowałam taq kilka razy i Nic! :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 09:15   #69
Gumka
Guest

Domyślnie

To naprawde dziwne.JA raz miałąm sytułacje moze nie tak śmieszna,jak dziwna.
Włączyłam the sims(Miałam jeszcze zwykłe)i pokazała się ta mapka i popatrzyłam dokładnie na jeden z domów,a kąkretnie na zdjęcia mieszkańców tego domu nie uwiezycie(Chyba ze tak samo mieliście)zamiast zdjęć domowników były trzy takie same głowy(czerwone)I były tak odwrucone.Czy to normalne?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 11:22   #70
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

<_< ojoj raczej nie, ale ja tez raz taq mialam tylko zebył sam dach
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania