![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
odzywac każdy się może - święta się odezwała <_< ty tez bez sensu wiele razy sie odzywasz <_< i mam już co do twojej osoby wyrobione zdanie...
ostatnio mój gwiazdor sie ożenił z super-modelką ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Guest
|
![]() Cytat:
no dosyć złośliwości.. co do mojej rodzinki to skiny oczywiście od Lyran's....kobitak sie zwie Jenny Lee.......a jej obecny chop to Bąk Parszywy (co sie mam wysilać jak i tak pójdzie do piachu)....czasem sie jakieś dziecko przyplącze to zabijam..zwierząt nie mam bo mi koleżąnka płyte złamała.. ;_;... i tak sie nuuudne życie toczy w przytulnym domku..jak chcecie to moge screeny dać...ale pewnie nie chcecie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Tak wypiowadać się każdy może! Czasem lepiej, a czasem trochę gorzej....
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
U mnie z gwiazdami wygląda tak:
Żyła sobie pewna rodzinka.... mama, tata i córka. Córka interesowała się magią i miała słodkiego smoczka. Ojciec kłócił się z matką( piosenkarką) i matka wyprowadziła się. Córka nie mogła już tego znieść i w końcuużyła swojego najsilniejszego czaru "Dorosłość w minute" i po chwili była już dorosła. Córka zaczęła robić karierę , aż ojciec zaprrosił supermodelkę , aby udzieliła paru rad jego córce. Wkrótce ojciec zakochał się w niej(supermodelce) i wzięli ślub. Po długim czaasie Anna(supermodelka) zamknęła ojca i córkę w ogrodzie i poddpaliła. Zadzwoniła na straż pożarną po fakcie (specjalnie) udając zrozpaczoną. Potem się przeprowadziła i została super-gwiazdą bez rodziny. oto histria , która niedawno miała miejsce w moim simowskim życiu. |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Podpaliła córke? Jak? Chyba coś gotowała i jej się nie udało??(oczywiście specjalnie jej się nie udało)
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ognisko + kwiatki= pożar.
A , i ostatnio nowa historyjka z gwaiazdami , ale nie chce mi się pisać. Może później... |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() Mąż,ojciec,kochanek.Jackie Valentinno sławny aktor. ![]() ![]() ![]() ![]() To jej mąż.Wiolettene Prablee.Reżyser |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
und pies
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Puszku nie pisz posta pod postem, tylko edytuj.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|