![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Super COOL, ale ja proponują pchnąć nożem Frytkę Kalmar jak w Cndelkeep ci goście może pamiętasz?? :lol:
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Oczywiście pamietajcie:
WSZYSTKIE PRAWA ZASTRZEŻONE ® |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Jak ciężko jest być aktorką - czyli życie Majki Sims"
Majka po rozwodzie ze swoim mężem Henrykiem postanowiła zostać gwiazdą. Pierwszy film w jakim zagrała nosił tytuł ,,Simtrix Rewolucje” zarobiła na nim aż 1 000 000 $, waśnie wracała z premiery swoim nowym Simmercedesem, kiedy zobaczyła, że poszukją aktorek do filmu "Sabrina - nastoletnia Simczarownica". A przesłuchania odbędą się jutro o 08:00 - Tak wcześnie. Zwykle zaczynają o 12:00 - powiedziała podenerwowana Majka. Przyśpieszyła żeby zdążyć do swojego domu w Beverysim – dzielnicy gwiazd przed 19:00. Wpadła do domu jak burza popędziła do łazienki, żeby wziąć kąpiel w mleku. Zrobiła manikiur i pedikiur. Umyła włosy, przygotowała odpowiednie ubranie na jutrzejszy dzień i poszła spać, ale zapomniała włączyć budzika!!! Obudziła się dopiero o 7:20. - Alfredzie przyprowadź mój samochód. O ludzie muszę się jeszcze uczesać– krzyczała podenerwowana. Ubrała się, związała włosy w koński ogon, a była już 7:40!!! Włożyła buty, wyszła przed dom i wsiadła do samochodu, który już na nią czekał. Zdjęcia odbywały się w wytwórni Sim Bros. - Muszę zrobić na nich wrażenie, więc nie mogę się spóźnić!!! – wrzeszczała jak opętania przez całą drogę. - Jestem na miejscu zdążę – rzeczywiście zdążyła, ale w ostatniej chwili w sali, w której miało się odbyć przesłuchanie była już 7:59. - Była pani znakomita i ma duże szanse na dostanie roli Sabriny – powiedział reżyser, który przesłuchiwał kandydatki. Majka była w niebo wzięta. I poszła na simzakupy do wielkiego simcentrum. Ale gdy tylko znalazła się przed swoją simwillą zobaczyła samochód swojego narzeczonego, bowiem zdążyła się ustatkować po rozstaniu z mężem i dotarło do nie, że miała się z nim spotkać o 10:00 - O nie zapomniałam o spotkaniu ze Zdzichem – zerknęła na zegarek była już 12:00 - Jak ja się wytłumaczę – ale zaraz przestała się tym martwić bo reżyser powiedział, że ma duże szanse dostać rolę Sabriny – nastoletniej Simczarownicy - Nigdy nie widziałem cię tak szczęśliwej – powiedział Zdzich. - A teraz posłuchaj... – Majka opowiedziała mu całą historie - Och przepraszam cię kochanie i gratuluję dostania takiej roli – powiedział Zdzich. - Ta rola to jeszcze nic pewnego reżyser ma się ze mną skontaktować – powiedziała szczęśliwa Majka - Dryń dryń – to telefon - Dom pani Sims czym mogę służyć – dobiegł ich głos Alfreda - To do pani, pani Smis – powiedział kamerdyner - Halo – powiedziała Majka - Och – opowiedziała obojętnym tonę - Do widzenia - powiedziała - Co się stało kochanie? – spytał jej narzeczony - Zajęłam dopiero 3 miejsce – opowiedziała smutna Majka - Przykro mi – powiedział Zdzich i się roześmiał. Majce to się nie spodobało i wyrzuciła go za drzwi. Była zła zarazem smutna myślała co zrobić. - Przekupić obie. Zamknąć w komórce na miotły. To będzie niewinny wypadek... Hahaha - Koniec odcinka 1 Niebawem kolejny odcinek Napiszcie co o tym sądzicie |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Odc. 2
Sabina myśli i myśli i dalej nie wie jak pozbyć się Frytki Kalmar. Po dwóch godzinach Sabina ma już w głowie plan. Zapozna się z nią, niech Frytka myśli, że są przyjaciółkami, gdy tak będzie Sabina zaprosi Frytkę na spacer po starym moście, po którym już prawie nikt nie chodzi i ją z niego zrzuci. Tak więc zapoznała się z Frytką Kalmar i zostały (udawanymi) przyjaciółkami. Sabina zaprosiła ją na spacer po moście, siedziały na nim, rozmawiały o różnych rzeczach aż w końcu Sabina powiedziała: „Friti, popatrz tam, na dnie rzeki coś błyszczy.” Frytka schyliła się żeby zobaczyć dno gdy Sabina zepchnęła ją z mostu. Frytka spadła, uderzyła głową w dno rzeki i straciła przytomność pozostając na dnie, Sabina odwróciła się i poszła do swojego BMW. Następnego dnia rozpoczęły się poszukiwania Frytki i przesłuchanie osób, które ją wczoraj widziały, między innymi Sabiny. Sabina powiedziała, że była z nią wczoraj na moście, gdy Sabin powiedziała że powinny już iść, Frytka odpowiedziała żeby szła sama, a ona wróci później do domu i tyle ją Sabina widziała. O dziwo wszyscy jej uwierzyli (musi być bardzo przekonująca).Z powodu braku Frytki na samej górze listy znalazła się Sabina, tydzień później dostała swoją wymarzoną rolę w filmie „Sim, ósmy pasażer Nostromo”. Za doskonałą grę w filmie dostała 5.000.000.$, za tą kasę kupiła sobie nowe BMW i ulepszyła basen za domem. Po mimo tego, Sabina dalej nie była na szczycie więc postanowiła zagrać w filmie pt. „Simek Pierścieni, Powrót Sim Króla”. Grała w tym filmie Elfa Simsowości, grała wspaniale i mówili jej to wszyscy oprócz jednego faceta, który był tam elektrykiem. Facet nazywał się Benedykt, był wysoki i przystojny, ale ciągle krytykował Sabinę. Pewnego dnia tak ją skrytykował i tak zdenerwował, że postanowiła się go pozbyć. Następnego dnia po nakręceniu kolejnych paru scen do filmy podczas przerwy Sabina oblała parę kabli wodą i spowodowała spięcie przez co nie działało światło, Benedykt poszedł to naprawić i gdy tylko dotkną kabli poraził go prąd i po nim. Po tych wydarzeniach jeszcze tego samego dnia Sabina dostała propozycję gry w filmie pt. „Spider-Sim”, powiedziała, że jak tylko skończy grać w „Simek Pierścieni, Powrót Sim Króla” zacznie grać w drugim filmie. Fajne czy może zbyt straszne? Wkońcu padają dwie osoby w jednym odcinku. Trin fajne opowiadanko. |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
to być COOL!!! A jak mój odcinek z majką???
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Odcinek 6
A tym czasem do domu panstwa Milcz przyjechała siostra mamy Oli (czyli Róża) -Czesc moja siostrzyczko-powiedziała Róza. -To naprawde ty,nie mogę uwierzyc witaj w moim domu-powiedziała Marta. -Fajnie mieszkasz -powiedziała jej siostra. -Chciałabym poznac twoją córke -powturzyła Róza. -Och....ona wyjechała na wakacje . -Ach - powiedziała Róza. -wchoc napijemy sie kawy, musisz by zmęczona tą podrózą-powiedziała Marta. lecz w hotelu nie działo sie za dobrze poniewaz do osrodka przyjechał Kamil poprosił starszego pana recepcjoniste o klucz do pokoju Kasi,Magdy i Oli. A one bawiły sie w siatkówkę -Magda łap ...szybko.-wołała Kasia Jestttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!-Zawołała Ola . -Czesc jak masz na imie -zapytał Magde przystojny chłopak. -Magda a co?-zapytała Magda. -Miło mi ja mam na imie Robert.-powiedziała chłopak. -Mi tez -powiedziała Magda wgapjając sie w twaz Roberta. Koniec od.6 |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Odc. 3
Sabina dostała z grę w filmie pt. „Simek Pierścieni, Powrót Sim Króla” 7.000.000.$. Wraca właśnie z wytwórni Warner Sim, reżyser powiedział że jest idealna na rolę Mary Sim. Szczęśliwa Sabina jedzie to Simcentrum na zakupy w centrum simhandlowym. „Muszę sobie kupić jakieś nowe modne ubranie, zobaczę co ma pan Kartofel Kartofel”. – myślała. Po drodze do sklepu pana K. K. spotkała jego młodszego brata Ziemniaka Kartofla. Z. K. namawiał ją bez przerwy do kupienia jego brazylijsko-chińskich ziemniaków. Nie mogła tego znieść, więc powiedziała że kupi je jutro. Poszła do pana K. K. i kupiła elegancką sukienkę z cekinami. Następnego dnia, gdy spotkała Z. K. on szedł ciągle za nią, gdy wyszła ze sklepu wciąż za nią szedł, postanowiła to wykorzystać. Poszła do rowu KanioSim i stanęła tam, Ziemniak zaczął ją zmuszać do kupna jego brazylijsko-chińskich ziemniaków. Sabina Ludek tak się zdenerwowała, że zaczęła grozić mu nożem, on zaczął się cofać i gdy był już na krawędzi rowu KanioSim Sabina zepchnęła go, strasznie się potłukł, ale gdy leżał na dnie rowu jeszcze żył, potem Sabina kopnęła jego worek z ziemniakami brazylijsko-chińskimi, jeden z tych ziemniaków poleciał prosto na Z. K., walną go w głowę i śmierć na miejscu. Sabinie Ludek znowu się upiekło i jeszcze dostała Oscara! Mogła znowu spokojnie iść do sklepu Kartofla Kartofla by kupić ładną sukienkę. Gdy skończyła grać w „Spider-Sim” dostała rolę w telenoweli pt. „Życie Marilyn Monroe”, oczywiście główną rolę. Uszczęśliwiona zapłatą za grę w „Spider-Sim” w wysokości 10.000.000.$! Podczas kręcenia wszystkich 50 odcinków „Życie Marilin Monroe” nikt Sabiny nie denerwował (i całe szczęście), była przez to szczęśliwa. Jak wszystkie odcinki zostały nakręcone Sabina dostała 10.000.500.$ czyli dosyć dużo. Dostała propozycję gry w filmie pt. „X-Sim”. Czy przyjmie propozycję, jeśli tak to ile za to zostanie? Czy znowu ktoś będzie ją denerwował, jeśli tak to co z nim zrobi? Nie wiem jeszcze nie napisałam 4 odcinka!!! Wszystkie opowiadanka są fajne, i już napisałam Trin że twoje opowiadanie jest fajne. i wy też powiedz cie czy ten odcinek jest dobry. |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Całkiem fajne historie
Pozwulcie, że ocenię: Oczywiście każdy ma swoje zdanie... Alicja Z.: Hmm... Dramatyczne życie Simki, której wszystko wali się na głowę. Bardzo ciekawa historia, ocena 8/10. Dona: Życie gwiazy z pod ciemnej gwiazdy. Niezły pomysł... 9/10. Dona: Ciekawie opisane problemy nastolatek. 9/10. ela: Szcęśliwe zakończenie smutnego początku. W niektórych tekstach wyczuwam nieco banalności, ale ogólnie jest dobrze, 7/10. Simuś: Sim, który chce rozpocząć nowe życie... te ciągłe pożary to lekka przesada, ale opowiadanko może być. 6/10. Z@GUBI()N@: No cóż, tu troszkę nie zrozumiałem fabuły, ale przyznam, że rozwój akcji jest ciekawy. Daję 6/10. Nai: Historia gwiazdy, która kończy się złamaniem nerwowym... niezłe! 7/10. Trin: Podobnie jak u Nai tyle, że bez brazylijsko-chińskich ziemniaków... 7/10. Saper X: A no właśnie, na jaką ocenę według Was zasługuje moje opowiadanie? Czekajcie na nowe odcinki. Ja czekam na wasze! Moja skala ocen: 1 - najgłupsze ze wszystkich jakie znam 2 - bardzo głupie 3 - głupie 4 - słabe 5 - takie sobie 6 - może być 7 - niezłe 8 - fajne 9 - bardzo fajne 10 - najfajniejsze ze wszystkich jakie znam Komantarze mile widziane! |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Fajna ocena ale ja kontynułuje moja story.
Otórz po odejści barmana alkoholika ,simka bardzo żle sie czuła.Wymiotowała itd. Okazało się że jest w ciąży............Ale jak simka miała wrócić do pracy skoro jest w ciązy i ciagle ma mdłości??No cóż trzeba będzie znowu błagać siostrę o pomoc.... Na szczęscie siostra była niezawodna...Pomagała jej jak tylko mogła, po porodzie simka musiała wynajć opiekunke i iśc do pracy gdyż groziło jej utrata pracy,a tym samym pozycji w świecie show-biznesu......Wróciła ale okazało się że jej agentma niedobre wieści barman dowiedział sie o jej ciąży i .....(CDN) |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|