![]() |
#62 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Nie. Wnosi za to nowe zawody dla Zwierzaków
![]()
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
http://simslice.com/ jak sie tu zarejestrowac?
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Admin Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
A ja mam tak miały problem zainstalowalem The Sims 2 noemalnie potem Nocne Życie , potem na Studiach , a potem Zwierzaki.... no ale zainstalowały sie te zwierzaki tylko jak juz potem otwierałem to się włanczały do tego intro ... w simsach i benc blad wyskakiwal i sie gra wylaczyla ... ale jak odinstaluje zwierzaki to chodzo normalnie nocne zycie i studia ,... dlaczego tak ??:> Pozdrawiam ...
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
A tu można wszystkie pyt.czy tylko do petsów?Jak wszystkie to tak: Mam program The Sims 2 Majster Plus,i jak klikam na jego ikonie to się nie włącza!!Czemu??
No a 2: kiedyś z któryś moderatorów dawał na forum instrukcje chyba na wlasne tapety,ja nie moge znalezc,jestem niecierpliwa:/ ![]() NAPEWNO BYŁA TA INSRUKCJA BO JĄ PAMIĘTAM JAK NIE MIAŁAM JESZCZE SIMS'ÓW! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 12.02.2007 - 14:44 |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
A mój sims wilkołak ma pragnienie żeby wyć do księżyca,ale nie wiem co mam zrobić żeby zawył.Jak klikam na podwórku to jest tylko opcja "przywołaj wilki".Co mam zrobić zeby sim zawył do księżyca?
|
![]() |
![]() |
#68 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Jak moge wskrzesic zmarłe zwierzę?Gdzie się kupuje wskrzesiomierz?
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Wskrzesio... (coś tam xd) dostaje się jak będziesz na wystarczająco wysokim szczblu w karierze paranormalnej (no, ale żeby dostać tę robotę musisz najpierw iść na studia). A jeśli nie chcesz się trudzić to wystarczy, że wpiszesz kod unlockCareerRewards to automatycznie Ci się odblokują wszystkie nagrody pracy.
od ea: wskrzeszeniomat ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|