|
|
Zobacz wyniki ankiety: Ulubiona miejscowość wakacyjna | |||
Wyspa Twikki |
![]() ![]() ![]() ![]() |
122 | 67.78% |
Trzy Jeziora |
17 | 9.44% |
Wioska Takemizu |
37 | 20.56% |
Własna |
4 | 2.22% |
Głosujących: 180. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja wszystkie lubie ale jakoś te Trzy Jeziora mnie urzekly ;> (a to dziwne bo nie lubie "natury" xD)
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Najlepsza jest WYSPA TWIKKI ale pozostałe też są niezłe
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wyspa Twikkii jest super, ale podoba mi się też Wioska Takemizu. Jednak z tych dwóch wolę Wyspę. O Trzech Jeziorach się nie wypowiadam, bo jeszcze tam nie byłam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W prawdzie mam Podróże od kilku dni zdążyłam zaliczyć Wyspę Takemizu - nie zrobiła na mnie większego wrażeni niż tylko to 'WoW pierwsze wakacje' xP następne wakacje już niedługo. U mojej kochanej rodzinki S. zbliża się wiosna ,a tuż za nią lato czyli Wypa Twikkii - zobaczy się. A nastepnie Trzy Jeziora. Wydaje mi się ,że Trzy Jeziora są najfajniejsze
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
No więc mi się najbardziej podobają:
Wyspa Twikkii- Plaża najleprza! Wioska Tekamizu- Można nauczyć się teleportacji i "Smoczej Legendy" No... Ale Twikkii i tak chyba leprza... ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No i ja też lebie takie swoje plaże...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja najbardziej lubię wyspę Twikki(?) i Wioskę Takemizu.
zagłosowałam na wyspę ale Takemizu też jest bardzo fajne. Nie spodobał mi sie pobyt w Trzech jeziorach nie czułam klimatu gór nie było opcji wspinaczki po górach ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
wyspa twikii - super, bo plaża, te hawajskie spódniczki, muszelki, morze i śpiewający pirat. ^^
trzy jeziora - baaardzo mi się podobały : łowienie ryb, wielka stop, spanie pod anmiotem, zabawy na tej belce i to wszystko :p taki fajny, górski klimat ![]() wioska takemizu - w sumie to tak średnio, najfajniejsze to picie herbaty, smocza historia i ninja ![]() własna - nie posiadam ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Na początku najlepsze wg było morze ,wiadomo morze = nowość w simsach, ale jak parę razy byłam w Takemizu to jednak takemizu. Trzy jeziora też nie są złe!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja bardzo lubię wyjeżdżać na wakację nad morze (Wyspa Twikki) :smirk: ale lubie też Wioske Tekamizu. Trzy Jeziora są nudne.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|