|
|
Zobacz wyniki ankiety: Który sim z podstawowych Simsów wkurza Was najbardziej? | |||
Henryk Ćwir |
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 | 21.15% |
Majka Ćwir |
19 | 8.37% |
Jan Nowak |
74 | 32.60% |
Anna Nowak |
9 | 3.96% |
Kasandra Ćwir |
34 | 14.98% |
Marek Kawaler |
15 | 6.61% |
Inny |
28 | 12.33% |
Głosujących: 227. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubię Ćwirów... Ciagle do mnie przychodzą do domu !
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Nie lubię żadnych a najgorsi są Ćwirowie. Wolę tworzyć swoje rodzinki....
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Ja wprost nienawidzę Jana Nowaka :/ Obleśny, stary gruby chłop... A w dodatku nosi poplamione ubrania. Oprócz niego, drugie miejsce mają Papużki... Ble
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja nienawidzę Nowaków i Kasandry Ćwir. Do Henrego Ćwira nic nie mam, a Majkę Ćwir to nawet kiedyś z moim simem związałem (i wzięli ślub
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie najbardziej wkurzali mnie Nowakowie, Ćwirowie, Papużki i rodzina Kumpel.
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Wg mnie to tak Ćwiry to taka amerykańska rodzinka jak z obrazka Nawet bogaty dom (jak na wersje podstawową) Kasandra kujon a rodzice ?? Kariera zawodowa, natomiast Nowaki to rzeczywista amerykańska rodzina nie dosc ze bezrobotni, grubi, to jeszcze biedni a do tego gruby facet przed TV.
Ja tak lubie nowaków ale nie cwir. A rodzine Maschuga Maxis stworzył by poszpanowac nowymi meblami! |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Do Ćwirów nic nie mam, bo są spox. Nowakowi znalazłam pracę i teraz jest bogaty. Jak zaczynałam swoją przygodę z The Sims, to pomyślałam "ale ten Nowak gruby" i przez wszystkie zarobione pieniądze kupiłam bieżnię. Ćwiczył i ćwiczył, aż zapełnił na maxa kondycję. I... dalej był gruby. Nie nawidzę tych Papużek. One są jakieś chore: przychodzą i flirtują z moimi simami...
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ćwiry są spox
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Ja również uważam, że Ćwirowie są OK
![]() ![]() Co do Papużek - nigdy nie lubiłam nimi grać. Parę razy tylko jak przyszły koleżanki to zrobiłyśmy z tej blondyny lesbijkę ;} A Marek Kawaler? Miał ślicznego pieska i tyle ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|