![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Eee.. coo? (Ps. To komentarz do postu nad postem fireants)
Dobra, nie róbcie offtopów, okey? Żebyś wiedziała, że mi zależy, Nefre. EDIT: Aha, zapomniałam dopisać, że Cornelia ma duże oczy, ponieważ chciałam jej dodać "marzycielskiego" wyglądu. Ostatnio edytowane przez sympathique. : 22.02.2008 - 18:13 |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Simka, która posiada dom pt. "Cegiełka" (dział: Domy-The Sims 2):
![]() I jej dzieci urodzone w grze: ![]() No i Carmen, nauczycielka w liceum: (zrobiona przeze mnie) ![]() PS. Keisha (pierwsza simka) nie jest moja, dobrałam tylko makijaż i fryzurę. :con: Czy muszę napisać GERFEWERWEEEf%^^&&&, żeby ktoś skomentował??!!! Ostatnio edytowane przez sympathique. : 24.02.2008 - 10:08 |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Nie nie musisz
Simki takie sobie, dziwi mnie że jak były twoje simy na stronie z Hay Lin to chyba trzy z rzędu miały taki same ubrania. P.S. do taxidoll: ??? |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 22
|
![]()
Faktycznie przed wyglądała tragicznie.
W porównaniu z tym co było wcześniej to wygląda naprawdę ładnie, ale jest sztuczna. |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Wiem, że nie ten dział, sory, piszę tu, bo jego chyba najwięcej ludzi odwiedza, ale mam pytanie. Gdzie można znaleźć ładne, estetyczne skiny do TS2? Nigdzie nie mogę takich znaleźć, a sądzę, że ktoś z was powinien wiedzieć, bo wasze modelki mają piękne skóry.
Z góry wielkie dzięki!! |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Suelle. Jak juć robisz offtopa, to chociaż oceń Simki. Tak trudno wejść na modthesims2.com, w downloads: sims i wybrać jakiegoś z ładną skórą, a potem znaleźć skąd ona jest?
PS. A od czego wyszukiwarka? Milion osób już się o to pytało. |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Super simki! Gdzie link do pobrania?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|