![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Czemu? Są coraz lepsze.
|
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Dziękuję, że tak sądzisz, ale mam tyle negatywów, że czasem już mam dość ;(
Ale może będę miała wenę ![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
zrażasz się bo nie umiesz przyjmować krytyki, trzeba się uczyć żeby osiągnąć doskonałość
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Klarko, już pisałam, żebyś przestała robić offtopa w moim temacie :/
(Pees. nawet nie czytam twojego posta, bo wiem,że napisalaś tam same bzdury-.-) |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Żadna z simek mi się nie podoba. Wszystkie mają brzydkie twarze. Ale popieram innych abyś robiła dalej je to nabierzesz wprawy.
|
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Kolejna Simka. Wróciłam na razie to zdjęć z Warsztatu, bo chcę ją Wam zaprezentować jak najszybciej. Dziś po południu dodam zdjęcia z gry, więc nie marudźcie, że fotki są z Warsztatu
![]() Ta Simka ma na imię Alicia i tak jak Nicole jest Murzynką. Alicia ma 27 lat. Pracuje jako sekretarka w firmie swojego ojca. Alicia uważa się na najwspanialszą osobę na świecie i ma o sobie bardzo wysokie mniemanie. Ponieważ mieszka z rodzicami nie potrzebuje pieniędzy na utrzymanie. Wszystko, co zarobi w firmie ojca, wydaje na nowe ubrania, wizyty u fryzjera i kosmetyczki. Przez to, że uważa się za lepszą, nie ma przyjaciół ani chłopaka. [IMG]http://i33.************/16igw1y.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.************/a4qxkj.jpg[/IMG] Starałam się, i mam nadzieję, że wam się spodoba. Jak już pisałam, zdjęcia z gry BĘDĄ! ![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 10
|
![]()
Alicia - Twarz ma nawet, nawet. Ten tusz jest okropny (w sensie, ze kredka), w każdym razie mi się nie podoba, wygląda sztucznie ^^ Usta troszeczkę mi się nie podobają, ale ogólnie są okay ;D 8/10
#70 |
Guest
|
![]()
Dzięki, Pamelo
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|