|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Taaa ja tak samo... a te nowe łóżko to niby też super, bo oszczędność miejsca, a i tak nic pod nim "w dzień" nie umieścisz ;p i też wysoki obiekt bleh...
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A o co ci chodzi z tą szafą ??? Jaką bo nie wiem tą co jest wbudowana w apartamentach ??? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Dlatego nigdy nie sadzę drzew na parceli xD.
Ja mam tak na bani że muszę wszytko widzieć ^^. Tego łóżka to ja nawet nie stawiam bo dla mnie okronie to wygląda...taka ściana..;/ Ile trzeba czekać na ogłoszenie od współlokatora czy cuś? Bo ja zadzwoniłam i tam pisało żeby czkać na propozycję... |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dokładnie nie wiem, jakoś tego samego dnia powinien być telefon z ofertą, ale lepiej za pomocą kompa szukać, bo masz od razu kilka osób do wyboru i to z miejsca
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Z komputera też można?...sorry nie wiedziałam xd
A te maty do breakdance'u to na publicznych? I jak sim się nauczy to może w domu tańczyć? Czy tylko na macie? ^^. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Może wszędzie. Klikasz na sima i bierzesz opcję "Zabawiaj... Wykonuj Break Dance". Mata jest na Wchodnim Parku Centralnym.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A nastolatki mogą? ;}
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mogą. <Znaki>.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ahh...no to bombka ^^.
Mogli w OŻ dać motory... ;{ Bo dali takie ciuchy jak na motor ^^. Co mi po holikopterze? xD Te rury takie...do kaloryfera...to je sie w pokoju montuje czy na zewnątrz? xD Ostatnio edytowane przez SunShine_ : 01.09.2008 - 12:13 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 17 (0 użytkownik(ów) i 17 gości) | |
|
|