![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie się tam podoba i na pewno sie zaopatrzę
![]() Poza tym to ostatni dodatek i w ten sposób będę miała już cała kolekcję ![]() EDIT: Już mam ![]() Zauważyliście nową opcję w domu na koszu na śmieci? Oprócz Wynieś śmieci jest opcja Przeszukaj. Dzięki temu moja simka znalazła w śmieciach 8 simoleonów ![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 22.11.2008 - 13:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
To z tym przeszukaj nie dochodzi w tych akcesoriach, ja ich nie mam a jakos mam tę opcję
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Mamele - powinnas dodac! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Podwójne schody i żyrandol dwupoziomowy 'Ż-ż-ż żyrandol' ratują dla mnie ten dodatek. Ale malutko tych nowych rzeczy
![]() Powiem tak. Dla fana-maniaka obowiązkowe do kupienia. Dla liczącego na najlepsze rzeczy, można się obyć bez i zainwestować w inne mini packi jak choćby Szyk i elegancja lub Ikea urządza dom. Tyle z mojej strony ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
A ja myslalam ze dojdzie w tym dodatku wiecej roslin itp niz mebli, moze pomylilo Ci się, o co w tych akcesoriach mialo chodzic?
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Gosia ten dodatek miał zawierać Rezydencje i rzeczy do ogrodów
Ale z tego co widzę tak nie jest. ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Hmm, ja, gdy zobaczyłam screeny itp. z TS2 RiO to byłam wprost wniebowzięta! Nie mogłam się doczekać, kiedy je dostanę. Niestety po wczorajszym zainstalowaniu, byłam trochę rozczarowana, nie wiem czemu.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
Zamówiłem je przedwczoraj a tak to grałem u koleżanki chciałem zobaczyć co to jest i teraz żałuję trochę.A zamówienia nie da się anulować
![]() Wg.Najgorszy Minipack. |
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Jak mam budować rezydencję to potrzebuję do niej wystawnych mebli ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
Troche mało roślin, w ogóle mało rzeczy dodali, myślałam że będzie więcej. Podoba mi się w tych akcesoriach to, że teraz można ustawić pochyłość dachu bez używania kodu. Liczyłam na coś więcej, cóż, twórcy znowu się nie popisali.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|