|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Niby fajne te rzeczy, ale poczekam na kilka recenzji.
Ale mam pytanko jeszcze: lepsze IKEA czy RiO ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Kotek wg mnie to IKEA rządzi
A to dlatego, że jakoś bardziej funkcjonalne rzeczy dochodzą...Natomiast jeżeli zależy Ci na innych rzeczach, to gra teraz uruchamia się rzeczywiście z RiO a nie z OŻ... Dziwne jak na akcesoria... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Mnie się tam podoba i na pewno sie zaopatrzę
![]() Poza tym to ostatni dodatek i w ten sposób będę miała już cała kolekcję ![]() EDIT: Już mam I jestem zadowolona.Zauważyliście nową opcję w domu na koszu na śmieci? Oprócz Wynieś śmieci jest opcja Przeszukaj. Dzięki temu moja simka znalazła w śmieciach 8 simoleonów
Ostatnio edytowane przez Searle : 22.11.2008 - 14:53 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To z tym przeszukaj nie dochodzi w tych akcesoriach, ja ich nie mam a jakos mam tę opcję
Musialas wczesniej tego nie zauwazyc
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
![]() Mamele - powinnas dodac!
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Podwójne schody i żyrandol dwupoziomowy 'Ż-ż-ż żyrandol' ratują dla mnie ten dodatek. Ale malutko tych nowych rzeczy
Ten dodatek wnosi tylko architektoniczne urozmaicenia. Co mi po rezydencji art-deco gdy nie mam fajnych mebli w tym stylu. Brakuje mi nowych mebli w tym dodatku. Do trzech głównych styli tego dodatku powinny być meble do salonu, jadalni i sypialni. Wyjątkowo ubogi wydał mi się ten mini pack na tle innych. Okazuje się że screeny przedmiotów z oficjalnej strony pokazują prawie wszystko co jest w dodatku. To mało ! Powiem tak. Dla fana-maniaka obowiązkowe do kupienia. Dla liczącego na najlepsze rzeczy, można się obyć bez i zainwestować w inne mini packi jak choćby Szyk i elegancja lub Ikea urządza dom. Tyle z mojej strony
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A ja myslalam ze dojdzie w tym dodatku wiecej roslin itp niz mebli, moze pomylilo Ci się, o co w tych akcesoriach mialo chodzic?
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
![]() Jak mam budować rezydencję to potrzebuję do niej wystawnych mebli ! A w sumie do ładnych ogrodów wystarczało mi tyle rzeczy ile było wcześniej choć nie powiem doceniam te nowe roślinki mimo, że jest ich malutko
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Gosia ten dodatek miał zawierać Rezydencje i rzeczy do ogrodów
Ale z tego co widzę tak nie jest.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Hmm, ja, gdy zobaczyłam screeny itp. z TS2 RiO to byłam wprost wniebowzięta! Nie mogłam się doczekać, kiedy je dostanę. Niestety po wczorajszym zainstalowaniu, byłam trochę rozczarowana, nie wiem czemu.
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|